Kui kohtunikud annavad mänguvälise olukorra eest punaseid, siis kuidas see Pickfordi viga ei olnud Punase vääriline? Kõige rohkem on kahju sellest, et tõenäoliselt vvd nüüd väljas.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustMismoodi see sulg nüüd võeti?
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustThiago aitab keskvälja palju.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Jah, punktid punktideks, aga Virgil vigane, vist ka Thiago vigane. Kaks tähtsat mängu nädalas hakkab nüüd pihta. Tahaks häid uudiseid, et Alisson tõesti tuleb enneaegselt tagasi või näiteks, et Ox hakkaks lõpuks mängima.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Klubi esitas selgituse saamiseks päringu... kõik see muidugi on nagu a la mingi noodi saatmine teisele riigile kui midagi ei meeldi.
Videokohtuniku rollis oli David Coote, kes on üsna "värvikas" ja on näiteks juba sel aastal (s.t eelmisel hooajal) sunnitud puhkusel olnud.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustJohaidii . GG, top4 võiks välja vedada ja ilmselt peab siis talvel uue keskkaitsja tooma.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKodumäng Evertoniga saab huvitav olema, usun, et mõnel punasel on siis kättemaksutuju.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustTwo footed challenge ja James'il jalaluu puruks. Palun, samaga sama suht. Kõik saavad pärast täpselt sama palju vaid vinguda kui meie praegu vms. Emotsioon on igatahes küll praegu täpselt selline.Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar