Thiago, Matip, isegi Alisson pole homme peris võimatu.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Tassike Vaata postitustKohtunikud on täna premmis tegijad.
(Ja värav oli ka kindlasti rohkem sulust kui Evertoni vastu vvD ja Mane olukorrad)
e: Firmino oli palli taga, seepärast polnud sulgu.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokPenalti oli õige.
Robbo kätte lendas pall lähedalt, ootamatult ja käsi oli loomulikus asendis, ta ei teinud end suuremaks. Sound.
Kes Liverpooli värava ajal sulus oli? Mané oli eelviimasest kaitsjast, Bobby pallist tagapool.
Kommentaar
-
Villa oli naljakas, aga tänane ajas jubedalt närvi. Kui tead, et meeskond on nii palju enamaks võimeline, on raske sellist jama vaadata. Aga noh, kolm punkti ja muu võib unustada. Silma hakkab, et pingil pole taaskord kedagi. Klopp ootas ka lausa 83. minutini. Keita on kadunud, Origi on kadunud. Curtis Jones pärast Ajaxi ebaõnnestumist nüüd ilmselt niipea palju minuteid ei saa. Minamino jätab endiselt kergekaallase mulje. Väga olnuks mingit uut ideed tarvis.
Aga jah City, Chelsea kõik on kohutavalt hädised nagu meiegi. Eks aeg annab arutust, kes suudab end hooaja jooksul kokku võtta.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Näedsa. Võit ja puha. Tublid!
Veits aga saan aru, millepärast klubi tahab mingit uut liigat organiseerida. Loodetavasti siis aint mängijaid ei unustata, ega hakata välisele elama.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Kuna keegi peale minu mänge ei vaata ning nähtut ei analüüsi, siis olgu igavusest vähemalt see kurb tatistika: Robbol 100 liigamängu Punastes ja neist 77 võitu. Enamat pole saja mänguga kellelgi.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKuna keegi peale minu mänge ei vaata ning nähtut ei analüüsi, siis olgu igavusest vähemalt see kurb tatistika: Robbol 100 liigamängu Punastes ja neist 77 võitu. Enamat pole saja mänguga kellelgi.
Lauba anti meie kahjuks kastist väljas, osade punditite arvates isegi mitte vea eest, pennal. Dean'i tase.
Õnneks tulid Bobby ja Jota ning tõid võidu ära. Rabe on meil see mäng. Heavy metal'it näeb vähe, aga nii kaua kui 3p per mäng tuleb ei hakka halama.
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustLauba anti meie kahjuks kastist väljas, osade punditite arvates isegi mitte vea eest, pennal. Dean'i tase.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Robbo kätte lendas pall lähedalt, ootamatult ja käsi oli loomulikus asendis, ta ei teinud end suuremaks. Sound.
Kes Liverpooli värava ajal sulus oli? Mané oli eelviimasest kaitsjast, Bobby pallist tagapool.
Kui nüüd tõepoolest on VAR-kohtunikel ja peakohtunikel teistsugused instruktsioonid ja enam teistele ka selliseid ei vilistata siis fair enough. Loodaks siis, et edaspidi ka nii läheb, mitte instruktsioonid polnud mängupõhised...
Kommentaar
-
Isiklikult arvan, et selline asi ei peaks pennal olema, aga ei ütleks, et pall tuli lähedalt ja eelmise aasta reeglite järgi polnud käsi loomulikus asendis ka - see aasta pole õrna aimugi enam mis see loomulik asend siis on, keegi võiks targemaks teha mind.Amorim <3
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar