Igatahes paistab, et ollakse kokku leppinud mängu toimumises.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Meie: Kelleher, N Williams, R Williams, Fabinho, Milner, Henderson, Wijnaldum, Jones, Mane, Minamino, Salah.
Subs:*Alisson, Thiago, Firmino, Oxlade-Chamberlain, Origi, Shaqiri, Robertson, Phillips, Alexander-Arnold.
Vastased: Onodi, Bridge, Revan, Walker, Rowe, Chrisene, Barry, Kesler, Sylla, Raikhy, Bogarde.
Subs:*Zych, Jay-Hart, Sohna, Tait, Rowe, Young, Swinkels, Ealing, Lindley.
Ahahh. Mõned lahedad nimed. Nägu ja tegu aga ei tea.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMis värk seal toimub? Kus on 5:0?
Kommentaar
-
Mul on väga raske mõista otsust suuresti põhimeestega mängima minna. Mingit rõõmu võit ei paku, vaevalt ka kellelegi enesekindlust. Vähemalt ei saanud keegi vigastada.
Tõesti loodan, et see on viimane koroonahooaeg, sest kogu seda jampsi on aina raskem taluda.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Aston elementary school, Aston primary school, Birmingham school bus service, Villa youth club - juuu tuuuk a helluva biiitinngg!
tegelt hailaitside põhjal tundub, et nende lapsed olid tublid, lihtsalt natuke ebaaus nii hilja mängu alustada, sest 60min kandis kui me oma väravaid saime, oli neil juba uneaeg★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKarika 4. ringis Manu võõrsil. Ei ole lõbus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustKle mitmes muidu ole tiim liigas on eeheeehehe
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar