Algselt postitas rainis007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustSee pole nüüd päris täpne. Inglismaal räägitakse enamasti sama juttu, mis Saksamaal (£18m/€20m + boonused, ehk potentsiaalselt £26.5m/€30m. Mis ikka tundub ulmeliselt palju, eriti praegusel turul.)
Aga nuh, imelik veits rääkida mängijast, keda pole kordagi näinud Lihtsalt - klubi on viimastel aastatel end hästi numbrites orienteeruvana näidanud. Et siis jah, nagu siin öeldud - suvel oleme targemad.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustÕnneks pole kohustus antud numbrite eest osta ja võib olla see kokkulepe tehti, et saaks laenusumma osas alenust või Schalke oleks motiveeritud üldse laenule andma, kedagi kolmandat hoopis motiveerima jne.
Aga nuh, imelik veits rääkida mängijast, keda pole kordagi näinud Lihtsalt - klubi on viimastel aastatel end hästi numbrites orienteeruvana näidanud. Et siis jah, nagu siin öeldud - suvel oleme targemad.
Ju temas midagi siiski on, sest kui õigesti mäletan, siis aasta-kolm tagasi käisid meie skaudid ka teda jälgimas, kui ta veel Stuttgartis pallis. Teie ostupoliitikale pole mul ka etteheited, ehk ainult üks korralik target man on veel puudu(Bring back Crouchy!) aga see on maitse küsimus pigem.
Kommentaar
-
Poogen, mis summa ta eest makstakse, kui ta on tervem, kui Matip ja Gomez ning näitab mängu samal tasemel. Õnneks toodi laenuna ja kuskilt käis läbi lause, et laen seepärast, et mitte öelda Rhysile ja Phillipsile, et me teiega tulevikus ei arvesta. Nüüd on klubis 3 noort CB, kes peavad välja selgitama, kes neist on järgmisel hooajal #4 kaitsja. Let the games begin!
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustAndre Wisdomile tungiti jubedatel Toxtethi tänavatel kallale. Kiiret paranemist!Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKelleher täna väravas ja Firmino alustab. Mis selle Alissoniga siis seekord lahti?FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustHaige. Ei ole täpsustatud, et tegu Covidiga oleks.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustOot, kas need uued kaitsjad polnud mänguvalmis, et see lootustandev keskkaitsja, kes pole üldse kaigas, endiselt algkoosseisus seikles?
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustEndale lasti üks. Täna jäi asi ikka ründajate tegemate töö taha ju.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa ei näinud mängu, oli üks teine mäng ees. Praegu vaatan Pooli üle, aga tekkis küsimus lihtsalt, et kas uued poisid ei saanud veel mängida.FC Flora
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar