Ma olin mängupildis väga pettunud. Keskväli on jätkuvalt allpool arvestust, eriti lohakas ja hoolimatu Thiago. Võideti tänu vastase vahi apsakale, muidu tulnuks taas üks ümmargune null.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMa olin mängupildis väga pettunud. Keskväli on jätkuvalt allpool arvestust, eriti lohakas ja hoolimatu Thiago. Võideti tänu vastase vahi apsakale, muidu tulnuks taas üks ümmargune null.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Valesööte toppisid mõlemad meeskonnad avapoolajal korralikult. Mõlemad üritasid mängu kiireks ajada, aga väga välja ei tulnud ja siis tulidki kummalised valesöödud. Thiago mängis vastase rünnakute mahavõtmisel vähemal kollase kaardini päris olulist rolli, seejärel tõmbas veidi tagasi. Saadi üsna õnnelik värav kätte, sealt keerati mäng kinni ja üritati vähe riske võtta. Et, noh, sellise seeria järel on võidupunktid olulised ja päris sellist "keerame vurriga kõigil jalad sõlme ja võidame 5:0"-päevad on hetkel möödas kah. Eile meeldis mulle selle kaika mäng ka keskkaitses, tuli täitsa kenasti välja. Ja Kabak oli ka täitsa soliidne. Eks vastase tipuründaja on päris nali ka muidugi.
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustMillega ta siis hakkama sai, et oli vaja eraldi välja tuua? Vahepeal on liiga agar jah, korjas vigu ning mõned valesöödud ka. Aga ei ütleks, et Fabinho ja Gini temast paremini oleks mänginud. Rääkimata Milnerist. Kõigil oli valesööte, imelikke puuteid ning vigu.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustSelle sitteri kohta. Rui Patricio pani käe vastu Mane jalga ja oli näha, et see viis ta tasakaalust välja. Mane üritas lüüa ja lõi mööda. Penaltit sellises olukorras on võimatu küsida?
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustalistatav sats
Puht sportlikust huvist oleks tore kui ei tule inglise õlidest kumbagi. Edasipääs on kõigi variantidega õnne ja unistuse maailm.★★★★★★
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar