Southgate ei tahtnud TAA-le ka siis mänguaega anda kui ta tippvormis oli ja nüüd viskas üldse koondisest välja. Peab vist uut peatreenerit ootama.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustSouthgate ei tahtnud TAA-le ka siis mänguaega anda kui ta tippvormis oli ja nüüd viskas üldse koondisest välja. Peab vist uut peatreenerit ootama.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustSouthgate ei tahtnud TAA-le ka siis mänguaega anda kui ta tippvormis oli ja nüüd viskas üldse koondisest välja. Peab vist uut peatreenerit ootama.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustTAA täiesti saast ka tänavu olnud ju, olgem ausad.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustPeab vist uut peatreenerit ootama.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas StokKust lõvikonservi saab, tahan ka?
Realist parem loos oleks minu arvates olnud ainult Dortmund ja Porto. Chelseat, Cityt, PSG-d ja Bayerni oleks pidanud tugevamateks vastasteks. See üksi ei tee seda loosi veel hämmastavaks. Aga Reali võitmise korral (igaks juhuks rõhutan uuesti, et see ei ole üldse garanteeritud ja ma ei pea Liverpooli selles loosis isegi favoriitideks, pigem hetkeemotsioonil tundub selline 50/50 loos) suutsime vältida tugevaimat kolmikut, kes on minu hinnangul Bayern, City, PSG. See teeb sellest väga hea loosi, olenemata hetkeolukorrast, milles Liverpool on.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustReal Madridi tahaks vastaseks, alistatav sats
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustHärdumusega meenutati, kes viimati Realiga Madriidis mängisid: Mignolet, Manquillo, Toure, Skrtel, Moreno, Lucas, Can, Allen, Lallana, Markovic, Borini.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKas see oli see mäng, kus Rodgers juba mängu eel alla andis ja varud peale saatis?the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKas see oli see mäng, kus Rodgers juba mängu eel alla andis ja varud peale saatis?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar