Meenutati 2009. aasta kodumängu Villaga, mida eelkõige mäletame Pepe väravasöödust legendaarsele Albert Rierale, kes palli siis latipõrkest võrku virutas. Pepe sööt oli oma värava alt vastase karistusalasse, nii et korralikud 70 meetrit kindlasti.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Võeti ikka jõuga oma. Veidi kahju, et Thiago löök sisse ei läinud. Kuid TAA üle ka mega hea meel. Veidi tekitab muret Mane vorm. Väga lihtsalt kaotab palle ning kiirus on kuhugi kadunud. Viimasel minutil oleks võinud Jotale söödu anda, kuid samas saan aru ka temast, tahtis enesekindlust juurde värava abil.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Ega see nüüd miski asi mäng meilt taaskord polnud. Viimane pooltund eriti, viigiseis, aga ei mingit tempot, ei mingit loovust. OK, võit saadi ja anti endale veel võimalus see neljas koht võtta, aga sellise mänguga seda ei tule. TAA värav lõpus oli muidugi imeilus moment - eriti veel kivinäostunud Southgate'i ees.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Stokideaalne päev*. Hoolimata VARist võeti siiski punktid ära. See oli ka tore, et scouser skooris ja mitte Ross Barkley.
*SKA võitis kolmandal lisaajal CKSAd
Vabandan juba ette kõikide protestantide nimel, aga kes on Rhys ja Ben?
Kommentaar
-
Mina igal juhul panin esimest korda, üle teab mitme aasta, mängu kinni enne lõpuvilet. Kolme ja poole minutigabvist väga paljustbilma ei jäänud. Nii puine on see rünnak, just teisel poolajal. Esimesel poolajal oli mitu head olukorda, kus oleks saanud värava lüüa ning reali veidi pinge alla panna. Kahjuks seda ei suudetud ning reslil oli suht kerge tööpäev.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Mulle tundus, et pärast Milner/Kabak-Jota/Thiago vahetust kadus ründemäng täiesti ära. Ei oskagi öelda, kas asi oli formatsioonis või milleski muus. Aga midagi muud vist lisada ei olegi, tuleb oma võimalused ära lüüa ja järgmisel korral võiks ka esimest mängu kaasa mängida. Nüüd saabki liigale keskenduda vms, loodetavasti mängijatel selle peale mängimiseks veel motti on.
Kommentaar
-
Kui aus olla mängiti hästi, Reali hoiti täie surve all. Müts maha Mane ees, nagu Mbappe pani seal vasakul äärel. Aga see lõpetamine jah, eriti see olukord kus Salah ootas mingi 15 sekundit löögiga kui oli kasti keskel vaba no anna olla. Seda Reali küll meistritena samas ei näe, rünnakul oldi väga laiali ja keskväli ei toetanud täna hästi. Pooli enda jala et ei suutnud kokku võtta
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar