Kus on need ajakirjanikud, kes klubide omanikud neil teemadel korralikult ette võtaksid? Ei toeta ka kuidagi seda liikumist.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustKus on need ajakirjanikud, kes klubide omanikud neil teemadel korralikult ette võtaksid? Ei toeta ka kuidagi seda liikumist.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Võttes arvesse, et UEFA pole suutnud FFP-d rakendada (Klopp korduvalt nurisenud), EPL ja n.ö väiksemad klubid saatsid viie vahetusega seenele (Klopp korduvalt nurisenud) ning lisaks on poogitud mingeid imelikke koondiste mänge (Klopp korduvalt nurisenud), siis... on nagu põhjust uues asjas kaasa mõelda.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKui 'pool on tõesti liitunud mingisuguse superliigaga, on minul võimatu seda klubi edasi toetada. See on üsna põhimõtteline küsimus. Ühtlasi tähendab see ilmselt minu peatset lahkumist siit foorumist, sest mul pole siis siin enam midagi teha.
Loomulikult teevad fännid kindlasti ka oma protestid (järgi). Äärmiselt fck'ing mugav praegu, et staadionitele ei saa minna koledate plakatitega ja suurte vilekooridega või veel parem (but unlikely) peale pikka keeluperioodi lõppu boikottida ja jätta staadionid endiselt tühjaks. Selline orgunn pole kahjuks isegi nt Newcastle'i füüreri vastu orgunnida suudetud - kurb.
Igatahes teleõigused müüvad kahjuks niikuinii, superliiga v misiganes vormis.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustHmm, truu fännina ei peaks sa kohe avatari prükki viskama. Fänn ei fänni klubi kunagi omanike pärast ja seda lahusust ongi tervislik hoida, alati. Fänn ei ole kuidagi süüdi v ei peaks sunnitult kaugenema sellest, mis on temajaoks klubi väärtus läbi platsil toiminud ajaloo.
Avatarist loobumine on teadlik otsus, sest hinges on tühjus. Ma olen seda identiteeti roppu moodi kaua kandnud, aga see eilne otsus reedab kõik, millesse ma jalgpallis üldse olen uskunud. Olen alati toetanud 'pooli sisimas, staadionile pole tükkinud, teiste fännidega pole tutvunud. Mõtlesin, et lapsega ühel päeval lähen siiski Anfieldile ja püüan midagi sellest, mis kõik need aastakümned sees olnud, edasi anda. Nüüd seda ei juhtu. Seda superliiga mängu ma enam 'pooliga kaasa ei mängi. Kui see peaks mingil moel siiski ära jääma - eks siis vaatame edasi.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustOh jah. Eks igaüks peab ennast tõeliseks fänniks ja arvab, et just temal on õigus.
Avatarist loobumine on teadlik otsus, sest hinges on tühjus. Ma olen seda identiteeti roppu moodi kaua kandnud, aga see eilne otsus reedab kõik, millesse ma jalgpallis üldse olen uskunud. Olen alati toetanud 'pooli sisimas, staadionile pole tükkinud, teiste fännidega pole tutvunud. Mõtlesin, et lapsega ühel päeval lähen siiski Anfieldile ja püüan midagi sellest, mis kõik need aastakümned sees olnud, edasi anda. Nüüd seda ei juhtu. Seda superliiga mängu ma enam 'pooliga kaasa ei mängi. Kui see peaks mingil moel siiski ära jääma - eks siis vaatame edasi.
Kommentaar
-
Algselt postitas WanK Vaata postitustErinevalt sinust tal on see olemas.
noo minu noku suema pärakus ka ei ole.
igastahes, teemaks on mcnamara keskealine nokusus. mul on hea meel, et temast jätkuvalt mulle igapäevaseid updatesid tehakse. ei peagi foorumis ringi vaatama, mis toimub - kogu info tuuakse moodsal infoajastul otse kätte.
tänan armsaid kaasfoorumlasi, kes antud teguviisi ellu viivad ja oma aega ning vaeva kulutavad. teieta käiksin ma siin foorumis palju harvemini.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustnoo minu noku suema pärakus ka ei ole.
igastahes, teemaks on mcnamara keskealine nokusus. mul on hea meel, et temast jätkuvalt mulle igapäevaseid updatesid tehakse. ei peagi foorumis ringi vaatama, mis toimub - kogu info tuuakse moodsal infoajastul otse kätte.
tänan armsaid kaasfoorumlasi, kes antud teguviisi ellu viivad ja oma aega ning vaeva kulutavad. teieta käiksin ma siin foorumis palju harvemini.
Kommentaar
-
Algselt postitas WanK Vaata postitustEi, teemaks on see, et sa oled abordijäänus. Tõmba jeehat nüüd.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar