Sellise hulga pealelöökidega ei suudeta rohkemat lüüa kui ainult 1 värav siis on kuskil miskit katki. NC kaitse oli nagu sulavõi, meil oli 4-5 nii head võimalust, et sealt lööks ka pime ja jalutu sisse, aga meie ei suutnud. Seda hooaega ei ole palju enam järgi ja loodan, et suvel saavad kõik puhata, et järgmine hooaeg taas heavy metal jalgpalli näidata. Aga nagu ma olen juba ka varem öelnud siis hetkel maitseme enda suvel tegemata jäetud ostude vilju. Ma ei imestaks, kui see suvi ollakse turul natukene aktiivsemad, kuid selleks tuleb ilmselt keegi kuskilt maha müüa.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustkuid selleks tuleb ilmselt keegi kuskilt maha müüa.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustMane parim enne on läinud minuarust. Ma paneks tema letti esiliinidest.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKaagid said oma tahtmise, ei mingit jalkat ja minu väike tume Leffe jääb paremaid päevi ootama.
Kommentaar
-
Algselt postitas marconius Vaata postitustNo kui Leffet juba kaanib,mis pilkust vast kordades kallim,siis tegemist ka pigem rikkuriga...the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas marconius Vaata postitustNo kui Leffet juba kaanib,mis pilkust vast kordades kallim,siis tegemist ka pigem rikkuriga...
Aga matsid jäävad matsideks. Ma ei saa aru mida eilsega saavutada taheti? Meil on graafik natukene hõredam, kui scum'il aga nüüd tuleb too mäng kuskile sisse pigistada. Ma loodan, et see topitakse mingi 48h enne järgmist euroopa mängu neil. Siis on seda vingu hea kuulata. Kuid teades meie "õnne", siis see mäng pannakse ilmselt enne WBA mängu, et me ikka B.S irvet saaksime "nautida" peale mõtetut mängu.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitust13. mai peaks see õhtu olema kui Manchesteris üritatakse uuesti eluga statkale pääseda.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar