In Liverpool's entire club history since being founded in 1892, Alisson is the first goalkeeper ever to score a competitive goal for the club.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustVõtaks Harry Kane'i ise ära, kuidagi väär tundub nõmedate konkurentide juurde tal minna lasta. :P
City win-atraktiivsusega me ei konkureeri, aga teistel pole emmigi meist palju kõvemat ette näidata.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustVõtaks Harry Kane'i ise ära, kuidagi väär tundub nõmedate konkurentide juurde tal minna lasta. :P
City win-atraktiivsusega me ei konkureeri, aga teistel pole emmigi meist palju kõvemat ette näidata.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Mul puudub Hodgsoni suhtes antipaatia, tal oli suurepärane karjäär ja mis siis, et meie juures oli ta sel kõige jubedamal hetkel, soovin südamest head pinssi. Kahju vaid, et lõpetab 'pooli vastu, mis paneb kahtlemata tema mängijad veel suurema innuga tegutsema. Palace'i jaoks on pühapäev ilmselt selle ajastu viimane mäng.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Üks asi on tõesti halb aeg/ajastus siin. Ja muidugi ka oma saamatus. Aga teine asi oli öelda selliseid pärle et me 'mängisime väga hästi ja olen rahul' peale evertonilt 2-0 tala saamist ja Pooli lootsina pre-mängu intekates fergie kummardamine. Väheke jäi sellest taktitundest puudu ja eks meile kui tol ajal kannatavatele Pooli fännidele oli see korralik sool haavadele. Mul jäi küll sitamaik kurku öökullist, igalühel oma muidugi. Aga suurepärane karjäär? Pikk ja mitmekülgne tõesti, aga suurepäraseks nimetaks ma mingit karika sektsioonkapi täitmise võimet. Rohkem nagu selline journeyman treener. Ja inglismaa periood ei kannata kah kriitikat.★★★★★★
Kommentaar
-
Suure veekruusi ja Aimee Manni lauluhääle abil õnnestus needki kaks tundi üle elada. Nat Phillips oli taaskord vapustavalt hea - lihtsalt pole sõnu. Hooaja alguses ootas teda paremal juhul divarikarjäär, aga tuleb välja, et kõik tippkaitsja omadused on olemas. Ja nüüd saaks ta tööd kus iganes. Rhys seal kõrval on toores, aga ega temast ka naljalt läbi ei pääse. Vau!
Lisaks rõõm, et Ox sai ka midagi positiivset kaasa sest pikast vindumisest, mis tema jaoks see hooaeg olnud. Aga Mo - ära jända niimoodi. Sa tead küll, kus värav on. Üks mäng veel minna.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar