Algselt postitas Stok
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas StokBig Nat on nagu Klavan, keda RedmenTV seniajani läbi naeru hea sõnaga meenutab: rahvaliiga tase, aga asjaolude soodsa kokkulangemise tõttu ometi Premmis ja teeb oma ära.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
kannab siis ka ette et ma "kannatasin" mängu ära 4 õlle ja varajase Echo & The Bunnymeniga
Algselt postitas $$$ Vaata postitust+4 väravatevahe, suht kindlasti võidust piisab.★★★★★★
Kommentaar
-
Mulle meeldis kuidas Robbo üsna alguses peale järjekordset valesöötu andis kätega märku: rahunege maha. Esimeste minutite luhtunud võimaluste järel läks meil hulluks rabelemiseks ja tundus, et vastane saab ühe rünnaku teise järel, aga kui suudeti end maha rahustada, tulid ka väravad.
Pühapäeval on ka esimene pooltund kõige ohtlikum aeg - vastane on värske ja meie poisid mõtlevad üle.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustUus homekit ka väljas, lollakad oranžikad ääred minuarust.
Demoda lasen meie (minujaoks) hooaja parimal mängijal:
FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustMiks need särgid tippklubidel aint hullemaks lähevad. See rohkem nagu 12 euroga soodusmüügis kunagine trenniürp
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustkannab siis ka ette et ma "kannatasin" mängu ära 4 õlle ja varajase Echo & The Bunnymeniga
ja ongi ära sõnutud
Okei nõus. Kui liverpool võidab ja ei saa CLi siis on minu süü.
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustMiks need särgid tippklubidel aint hullemaks lähevad. See rohkem nagu 12 euroga soodusmüügis kunagine trenniürp
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustNike . Ükskõik kes teine oleks parem särgi ilu mõttes.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar