Algselt postitas Stok
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
-
Tundub üsna mõttetu vaidlus. Ükski tiitel pole juhuslik, 2014 oli kokku saadud suurepärane meeskond ja võinuks võita, aga see poleks mingil moel edasisi arenguid välistanud. Suarezest oleks tulnud ikkagi loobuda - maineliselt olnuks võimatu teda edasi Inglismaal hoida ja raha oli ka tol hetkel väga vaja. Samuti muud otsused võinuks Rodgersil sama kehvad olla kui nad 2014 suvel olid.
Kui me finantspoolt vaatame, siis 'pool ei ole esimese kategooria meeskond. Ei olnud 2014 ja ei ole ka praegu. See ei tähenda, et lähiaastatel tiitlit ei võideta, aga kindlasti on see keerulisem ülesanne kui Mäntšesteridel ja Chelseal.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Mis ajast on oma arvamuse, mõtete avaldamine vaidlus?
Ma kirjutan ka ühel päeval enda nägemuse pikemalt lahti.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustKasvatage kohalike seast asjalikumaid mehi, siis pole probleemi.
klubi logo lisab muidugi vürtsi ka★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustmisasja
klubi logo lisab muidugi vürtsi ka
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustTibukollane ja pisikesed punased ruudud. Väga armas.
McDonald's kit 🤦
Kommentaar
-
Klopp väljendas tänasel pressikal niipalju frustratsiooni, et see pole enne pühapäeva hea märk. Tuju ilmselgelt halb. Firmino nii vigane, et ei mängiks ka siis kui brassidel lubatakse.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar