Algselt postitas Stok
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustPaganas, Curtis ka väljas. Hakkab keskväli õhukeseks jääma homme.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas StokMingi umbes 70-80 minuti hetkel näitas vigu: Watford 3 - 8 Liverpool. Mõtlesin, et uuele bossile tahetakse end parimast küljest näidata, aga ju siis Watfordi meestel on selleks paljas tagumik, kui külaliste ees oldi nii aupaklikud, et palli taga ajades isegi vigu ei tehtud neile. Kahjuks Ranieri vist ei lase neid Championshippi tagasi.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokMingi umbes 70-80 minuti hetkel näitas vigu: Watford 3 - 8 Liverpool. Mõtlesin, et uuele bossile tahetakse end parimast küljest näidata, aga ju siis Watfordi meestel on selleks paljas tagumik, kui külaliste ees oldi nii aupaklikud, et palli taga ajades isegi vigu ei tehtud neile. Kahjuks Ranieri vist ei lase neid Championshippi tagasi.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Mäng jäi vahele, aga polnud mind õnneks tarvis ka. Jõulude ajal loodan, et on rohkem mahti vaadata ja seepärast ka minu iga-aastane huvi, millal ja kellega. Selgub, et Leeds Anfieldil on poksimispäeva lõunane mäng, millele järgneb kohe 28. kuupäeva õhtul Leicester võõrsil. See on päris arvestatav mängude paar lühikese aja jooksul. Siis tuleb väike paus, 1. jaanuaril mängima ei pea, 2. jaanuaril Chelsea võõrsil, väga korralik purakas. Parematel aastatel oleks muidugi sinna vahele veel üks mäng mahutatud, tänavu õnneks mitte. Aga peale Chelseat on vaid 48 tundi ja kohe Wolves.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustÕnneks mõned pimendamata spordiuudised veel leiab telekast. Ilusad väravad, Keita otse õhust lausa mammu.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar