Leffe Bruin sai koos avavilega avatud, jõudsin ikka enne Hendot paar sõõmu võtta.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas StokUnustad ära, et täna mäng, paned pooletunnise hilinemisega mängu käima ja juba 2-0 eduseis. Mõttetu.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
See mäng tekitas küsimusi. Kuhu teisel poolajal kaoti? Kus oli Konate vastase viigivärava aegu? Brighton väärib muidugi kiitust, nende esitus teisel poolajal oli tähelepanuväärselt hea. Üks üpris otsustav asi võis olla Keita järjekordne vigastus, Ox pole mängu ehitaja ja Jones oli täna nigel, mistõttu keskväli jäi pea täielikult Hendo õlule. Minu arust Firmino oli ka väga nõrk, Jota tulnuks juba 60. minuti paiku sisse tuua.
Ma paneksin nüüd Matipi Van Dijki kõrvale tagasi ja ootan väga Fabinhot.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Klubi laskis kiiprid treeningväljaku seina pääle panna. Kuna miskise trofee võitmine kriteeriumiks, sai Clemence’i, Grobbelaari ja Dudeki kõrvale isegi Adrian. https://legacy.liverpoolfc.com/news/...raining-centrethe woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Algselt postitas MNa Vaata postitust★★★★★★
Kommentaar
-
Atletico tuli jalgadesse taguma, mitte mängima ja eks nad said mida väärisid. Ei tahaks järgmised 20 aastat enam seda meeskonda näha. Esimene poolaeg oli meie poolt siiski väga tubli. Kõige võrratum muidugi Sadio eeltöö omaenda väravale. Paistab, et ilma vigastusteta paraku siiski ei pääsenud.
Mis aga kõige olulisem - see alagrupp on tehtud ja tehtud nii, et kaks vooru enne lõppu lausa esikoht kindel! Säärast CL sügist ei mäletagi, tavaliselt jätame asjad ikka viimase mängu peale. Aga nüüd kaks vooru chill chill chill - loodan, et Morton ja Gordon saavad platsile.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar