Chamberlaine hakkab muidu vist päris heasse vormi jõudma, et siin võib oodata võimsaid mänge .
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustOssamumeie ja karsked ratsanikud! Kui äge mäng.
Jehhuu ja kolmteist purjus papagoid! Poolfinaalis kohtume.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustChamberlaine hakkab muidu vist päris heasse vormi jõudma, et siin võib oodata võimsaid mänge .
Vastased pole puhata saanud, loodetavasti on see suur eelis meile .
Van Dijk on ka tagasi oma Covidi puhkuselt.
Kommentaar
-
Võimalusi ja seda totakat xG'd vaadates oleks justkui pidanud ühe või kahe väravaga võitma. Aga samas mängupilt oli üsna halb. Paar tähelepanekut:
1) Ma ei tea kas mulle tundus või Leicester lihtsalt tahtis neid punkte märksa enam? Joosti üle ja võideti teised pallid. Kohati ikka väga staatiline ja aeglane oli Liverpooli liikumine eriti 2. poolajal. Alles kaotusseisus saadi lõpuks jalad kõhu alt välja. See on ikka kurjast, kui arvestada, et oldi palju puhanumad, kui vastane. Niimoodi rallit ei sõida, kõik peale Matipi ja Tsimikase peaksid korraliku "äratuse" ja motivatsioonipaketi saama Kloppilt.
2) I poolaeg oli enam-vähem, kuigi võimalusi oleks võinud rohkem olla. Aga see II poolaeg...see kuidas konkreetselt kaitsvalt alustati poolaega, survet enam ei tehtud ja kontratele mängiti. See oli taotuslik või? Selle Lesteri kaitse vastu?? Suht feil Kloppilt, kui see nii oli. Oleks pidanud oma värskuse ja kogemuse maksma panna ja tempo üles kruvima just ju. Väga kummaline
3) Mane, Firmino ja Milneri parimad päevad on möödas. See tundub ikka üpris selge. Mane osas on veel so-so, aga samas juba tükk aega pole tema äär nii ohtlik olnud. Nad on kõik olnud jube aeglase tegutsemisega ja puude kehv + Mane realiseerimine no ikka suht halb...viimane aeg tuua suvel mõni hea ründemängija - hetkel ikka kogu rünne Salahi ja Jota õlgadel. Tea sedagi, kaua esimene neist veel jaksab...
4) Tuleb oluliselt täiendada ka keskvälja, kui tahetakse City (ja Chelseaga) sammu pidada. See keskväli oli korralik läbisõiduhoov, pressing oli ikka üllatavalt kehv. Hendersonil need away mängud olnud halvad, Keitat ei saa usaldada ja Ox pole piisavalt hea/ei ole teistega ühel lainel. Jonesi ja Ellioti lisandumine peaks aitama, aga nad pole kontrollivad ega box-to-box poolikud, vaid pigem loovad ja ründavamad. Päris jube, kui City saab pingilt sisse tuua Fernandinho, Gündogani ja Fodeni, samal ajal kui Live saab tuua Milneri ja Oxi
Kommentaar
-
Algselt postitas onoz9 Vaata postitustVõimalusi ja seda totakat xG'd vaadates oleks justkui pidanud ühe või kahe väravaga võitma. Aga samas mängupilt oli üsna halb. Paar tähelepanekut:
1) Ma ei tea kas mulle tundus või Leicester lihtsalt tahtis neid punkte märksa enam? Joosti üle ja võideti teised pallid. Kohati ikka väga staatiline ja aeglane oli Liverpooli liikumine eriti 2. poolajal. Alles kaotusseisus saadi lõpuks jalad kõhu alt välja. See on ikka kurjast, kui arvestada, et oldi palju puhanumad, kui vastane. Niimoodi rallit ei sõida, kõik peale Matipi ja Tsimikase peaksid korraliku "äratuse" ja motivatsioonipaketi saama Kloppilt.
Kommentaar
-
mjaa, möödas on ajad kui poole hooaja peal 6 punktine vahe võis tähendada, et teine või isegi kolmas tuleb ja kangutab lõpuks ära. abudhabi on selle asja kindlaks teinud
kusjuures nii meil kui õlidel on 2 kaotust ja selliseid mänge nagu lester ikka tuleb hooaja jooksul, noh lihtsalt ei lähe pall sisse. aga need viigid on need, mis selle vahe teinud ja paljud neist on mängud, kus jäädud endaga rahule ja kindel võit käest ära antud. Mis oli aga murettekitav, oli selline veits lappes mängupilt, eriti spursi mängus, kus anti hulgi võimalusi ja vedas, et vastane ära ei löönud. Nüüd anti küll 1 aga sellest piisas..★★★★★★
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar