mängijad päästsid Kloppi, ütleks.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Päris jõhker risk sai võetud nüüd küll b-koosseisuga mängima minnes, aga teada ju, et see on eriline tiim. Pall liikus kenasti ja kuigi aeg-ajalt üritati liigagi ilusasti mängida ning sirgjoonelisusest polnud juttugi, tulid need väravad ikkagi ära. Milneri 90 minutit oli tõeliselt kangelaslik, aga kellegi kohta ma halba sõna ei ütle. Põnevus jääb terveks nädalaks veel.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Crackerz Vaata postitustMängjad ei päästnud Kloppi vaid Klopp tunneb enda mängjaid ja teab millal roteerida ning kui palju, olgu siis kasvõi karikas mängus. On ta ju varemgi teinud julgeid otsuseid. Mingi eriline üllatus see koosseis ei olnud teades kui nõrk Southampton on.
Kommentaar
-
Suht-koht enesekindlalt mängiti, mis muidu oleks (n.ö b-satsi puhul) tore, kui viimastel minutitel õhku välja ei lastaks (mis näitab, et enesekindlus on sellise üleoleva-maiguga... forsseeritud enesekindlus) - ehk mängijad võiks harjuda sellega, et antud klubi võidab, sest teatakse, osatakse asju ning nemad on osa sellest.
Tsimikas on äge.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Intertoto Vaata postitustkaotusseisu jäämine ja üheväravalises edus viimastel minutitel surve all olemine vaevalt mänguplaani kuulusid. närvilisust oli ikka omajagu. Soton sel hooajal "suure kuuiku" vastu 11 punkti võtnud. aga mis siin ikka vaielda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Crackerz Vaata postitust
See mis nad 3-6 koha tiimide vastu teinud on ei oma mingit tähtsust. On vaid Liverpool ning City ja siis kõik teised.
Kommentaar
-
Algselt postitas Intertoto Vaata postitustkaotusseisu jäämine ja üheväravalises edus viimastel minutitel surve all olemine vaevalt mänguplaani kuulusid. närvilisust oli ikka omajagu. Soton sel hooajal "suure kuuiku" vastu 11 punkti võtnud. aga mis siin ikka vaielda.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
mul vist mäluga kehvad lood, kuid viimastel minutitel surve all olemine? Pühakutel oli vist reaalselt minut-poolteist pallivaldamist mängu lõpus.
Kommentaar
-
See kui julgelt on sel hooajal kogu meeskonda kasutatud, on kindlasti üks hooajalõpu postituse teema. Paljud verinoored poisidki saavad öelda, et panustasid karikavõitudesse. Ja see on absoluutselt tõsi. Üks põhjus, miks see hooaeg mulle hirmsasti on meeldinud.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustVilla viimases voorus Citit ei üllata. Grealishi diilis väidetavalt 15m klausel PL võidu korral. Oil money talks.
Peaasi on mitte Wolvesi vastu komistada. See oleks kole.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Southi 'tugevust' mitte arvestades päris impressive mäng meie "B" satsi poolt. Ausaltöelda oli nende tahtmine ja särts palju värskemgi kui põhimehed, arusaadav ka miks. Kahju et Elliott kirja ei saanud oma katseid, close close. Lahe näha, et Klopp'il oli mune sellise mansaga peale minna. Hambad olid risti küll vahepeal.
Robbo kohal toimetav Kreeklane läheb ka heade diilide nimekirja, kohe Luis Diaz'i järgi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar