Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
minu arust ka skrtrl oli väga kindel kaitses, aga veits õnnetult sai viga. andsite kõva lahingu ja ega palju puudu ei jäänud, kuigi samas jäi parasjagu puudu
oleks pooli fänn, siis oleks samuti uhke.
Anyway tulge veel rääkima lõunamaade klubide ja nende õlipeadest mängijate fännid ja muud loomad, et inglise jalgpall on igav, aeglane ja liiga kaitsev vms. Eilne mäng oli nagu sitanikerdis tänase kõrval !
ot kas ManU polegi enam Inglise klubi või? pealegi mängiti ju OT-l, Inglismaal.
mind üllatasid Benitezi valikud. Benayouni eelistas Babelile(kes Arsenali vastu teenis otsusta penalti ning lõi ka ise värava) ning miks võtta välja Torres, kui sul on võimalus võtta Kuyt, kellel mitte miski ei õnnestunud täna. Pennanti asemel oleks tahtnud näha Crouchi.
Crouch, Babel, Torres on suuremaks ohuks, kui Kuyt ja Pennant minu arvates. Aga igatahes põnev mäng.
Eilsetest emotsioonidest kainenuna ütleksin samuti, et punaste üle võib uhke olla vaatamata kaotusele. Esimene poolaeg oli Chelsea käes ja me ei saanud kuidagi oma mängu käima ning kuidagi nõutult toimus rünnakute üritamine. Teisel poolajal asi paranes ning tõepoolest, kui kogu meeskonna kokkumäng just kõige paremini ei suju, ongi vaja ühte-kahte individuaalselt brilliance'i, et mängus muutus sisse teha ning selle tegi Benayoun ära ! Torres viimistles kindlalt.
Sellest väravast meie mäng paranes oluliselt, kuid lisaaeg oli omaette show.
Ei ole siiski nõus sellega, et kohtunik jättis Hüüpiale penalti määramata, kuid peab tunnistama, et sinistele määratud penalti oli õigustatud. Oleks on küll paha poiss, aga kipun arvama Srktel ei oleks sellist viga teinud.
Torres'e väljavahetamine oli tingitud väiksest vigastusest ütleb Rafa, kuid mina oleksin välja võtnud hoopis Kuyt'i. Igatahes Babel'i sissetoomine oli vaid aja küsimus ja taaskord oli see õigustatud lüke. Ilus värav.
Siniste esimese ja viimase väravas on minuarust natuke süüd ikkagi meie norra viikingil Riisel, kuid noh vabalt võinuks ka mõni teine mängija samades situatsioonides nats hiljaks jääda ja nii.
Igatahes meie meeskonna parimaks loeks Carrat ja vastaste poolelt Essien'i.
Nii ManU oma mängus, kui ka Chelsea eilses mängus tundusid veits finaalinäljasemad, kui nende opponendid ja vast see ehk oligi tegelik vahe.
Nii ManU oma mängus, kui ka Chelsea eilses mängus tundusid veits finaalinäljasemad, kui nende opponendid ja vast see ehk oligi tegelik vahe.
kle anna andeks aga krt ma ei saa aru mis mängust sul näiteks ManU puhul jutt käib? võta kasvõi mängustatistika UEFA lehelt appi. ja ära tule ajama, et see oli SAF-i taktika. 1-0 oli libe seis, sest 1-1 puhul oleks juba seis vastupidine olnud. ManU oli lihtsalt pask et lüüa oma teine koll. muidugi samapask oli Barca, et ei suudetud oma võimalusi ära kasutada. et kui üks tiim hoiab suht meeleheitlikult 1-0 seisu ja vastane ründab, et see näitab kuivõrd finaalinäljasemad nad olid?
Pepe Reina on selline mees, kes on öelnud : "Kui Benitez lahkub Liverpoolist selle hooaja lõpus, lahkun ka mina !"
Hooaja parima Liverpooli mängumehe kohta ütleb ta ka huvitavalt : "Kui poleks Torres't, oleks tema jaoks punaste parim Hüüpia !"
kui üks tiim hoiab suht meeleheitlikult 1-0 seisu ja vastane ründab, et see näitab kuivõrd finaalinäljasemad nad olid?
Oeh. Mis ajast pole eduseisu hoidmine ning sihipäraselt kaitsva taktikaga mängimine seotud isuka sooviga finaali jõuda ? Jah, tormame paanilliselt ründesse ja jätame tagaliinid riskantselt lahtiseks...
Kui üldse keegi neis poolfinaalides veidi isutult mängis, siis oli see just Barcelona: Null kiirrünnakut, ülekombineerimine ja pealelöökidega venitamine.
Jah, kuid vaadates ta viimase aja ülesastumisi meedias,on tõenäoline, et ta jääb. Kuid Drogsi puhul ei saa kunagi kindel olla, mis mehe mõtetes mõlgub.
Jah, kuid vaadates ta viimase aja ülesastumisi meedias,on tõenäoline, et ta jääb. Kuid Drogsi puhul ei saa kunagi kindel olla, mis mehe mõtetes mõlgub.
Lihtsalt ei platra enam sellest meedias, kindlasti kästi tal mokk kinni panna kuni hooaeg läbi, aga arvestades kui hästi praegu läheb siis on võimalus, et ta jääb, ma loodan vähemalt.
Kommentaar