Nunez on nüüd lõpuks ametlik. Eks see seda tähendab, et Mane, Salah, Firmino triot me enam täies koosseisus punases särgis ei näe. Vägevad aastad olid.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Nojah, nüüd on küll kahtlus, et selle suve suur tehing on vist tehtud. Väga usutav ei tundu, et keskväljale õige mees leitakse - pigem need vennad, kellest on räägitud, lihtsalt pole kättesaadavad. Nunez paistab siis Mane välja vahetavat ja ilmselt lepitakse sellega, et Salah läheb järgmisel suvel tasuta.
Juttu on veel noorukesest šotlasest Ramsey'st, kellest saaks paremkaitses TAA number kaks. See omakorda tähendaks siis Neco lahkumist ning tõenäoliselt juba lõplikult. Eks minejaid on veelgi.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
No Nunez on tegelane, kes Liverpoolile CL veerandfinaalis mitu väga hästi realiseeritud väravat lõi. Tundub, et liikumised on tal head, väravaid lüüa oskab, kiirust, pikkust ning peamängu on ka. Väidetav summa £85m koos boonustega on päris krõbe, aga potentsiaali on kõvasti ning mees on alles 22a. Arvestades Origi, Mane ja Minamino kindlat minekut, siis tundub loogiline käik. Kui Nunez suudab terve püsida, siis ma ei imestaks, kui osutub pikas plaanis paremaks ostuks, kui Haaland, arvestades kui tihti see viimane vigastatud on tavaliselt.
Lahkujate eest saadakse ilmselt kokku päris kena kopikas, niiet ei imestaks, kui mõni kallim mees veel keskväljale ostetakse samas aknas, aga iseasi jah, kas on saada keegi, keda soovitakse.
Kommentaar
-
Ma keskvälja ründava osakonna pärast isegi ei muretseks. Carvalho on juures, Elliott panustab tervena ja veidi vanemana juba hoopis rohkem ja Jonesi ka veel maha ei kannaks. Kaitset toetavate mängijatega on jah nii, et Hendo ja Fabinho pole enam nii noored.
Aga kuhu näiteks see Bellingham praegu mahutada - temaga küll kiiret pole.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMa keskvälja ründava osakonna pärast isegi ei muretseks. Carvalho on juures, Elliott panustab tervena ja veidi vanemana juba hoopis rohkem ja Jonesi ka veel maha ei kannaks. Kaitset toetavate mängijatega on jah nii, et Hendo ja Fabinho pole enam nii noored.
Aga kuhu näiteks see Bellingham praegu mahutada - temaga küll kiiret pole.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustTegelikult pole ka seal kaitsvas osakonnas lugu nii nutune. Talvel mängis suurepäraselt Tyler Morton. Usun, et järgmisel hooajal saab ta juba ka liigas rohkem mänguaega.
Ehk kui ma üldse kuskile täiendust tahaks on keskväli. Ja mitte 1 vaid lausa 2, kes jaksaks joosta nagu noored jumalad. Siis oleks keda roteerida.
Kommentaar
-
Laupäevahommikul võõrsil alustada - ei anna hooajaks just head oomenit. Aprilliks pakutakse kuut liigamängu (alustuseks kohe City võõrsil) pluss võimalikud Euroopa ja kapp. Selleks ajaks on võib-olla meeskond ribadeks tõmmatud.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustAberdeeni paremkaitsja Calvin Ramsey läks beebi info kohaselt maksma 4,5. Pole just vähe 18-aastase kohta. Loodetavasti on seda väärt.
Kommentaar
-
Sadio Mane peale mõeldes meenub muidugi rohkelt uhkeid rünnakute lõpetamisi, aga minu silme ette jääb ta ka väsimatu rügajana: kui ülejäänud tiim ei jaksanud või osanud, proovis tema ikka palliga trikitada ja vastasest mööda mängida ning löögile saada. Ikka ja jälle oli ta sööduga tabatav ning hoidis rünnakuid elus.
Lisaks see võluv naeratus, mida õige harva näha sai.
Jään igatsema.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustSadio Mane peale mõeldes meenub muidugi rohkelt uhkeid rünnakute lõpetamisi, aga minu silme ette jääb ta ka väsimatu rügajana: kui ülejäänud tiim ei jaksanud või osanud, proovis tema ikka palliga trikitada ja vastasest mööda mängida ning löögile saada. Ikka ja jälle oli ta sööduga tabatav ning hoidis rünnakuid elus.
Lisaks see võluv naeratus, mida õige harva näha sai.
Jään igatsema.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar