Mane, legend ja sümpaatne mängija, Edu uues klubis!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Rohkem raha = rohkem saab annetada/teha midagi ksulikku sellega. Ei? Ja agendi väitel ei olnud Mane palk 100k nagu siin sotsmeedias väidetakse. Ehk siis ta ei saa oluliseöt rohkem, kui Liverpoolis teenis.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustkui mcnapärak saab blokkida kasutajaid, siis kuidas saaks eemaldada feedist pedede teemasid? ilgelt kettasse ajab kui koguaeg mingi sitakotid eesotsas.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustMane polnud see tagasihoidlik must mees, kes rääkis alati, et raha pole kõige olulisem siin elus jne aga nüüd läks Bayernisse pappi kühveldama ja on üks enimteenivamaid?
Kommentaar
-
Minamino joined from Red Bull Salzburg in 2020 and played 55 times for Liverpool, scoring 14 times; Japan international will cost the French side an initial £12.9m with a further £2.5m in add-ons
Ilmselt see kõik ei läinud päris nii nagu oleks pidanud minema meite juures. Aga ei saa ka seda ette heita, sest meie esi 3'le tippvormis said vastu vähesed. Aga karikas tassis ta ja see oli kena. Head teed talle!
Kommentaar
-
Täiendus ülejärgmiseks hooajaks ka tehtud. https://www.liverpoolfc.com/news/moh...m-lfc-contract Ei midagi erilist, kõigest Salahi lepingu pikendus.
Kommentaar
-
Siinkohal vast mängib rolli ka raha väärtuse langus.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar