Alustatakse Firminoga, noor kolmik Nunez, Carvalho ja Elliott pingilt tuua.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustSalah anti Manega kaasa, et teda täna pole? Darwin saab ilmselt poolajal juba peale tulla.
Kommentaar
-
Esimene poolaeg oli ikka nii täispask kui üks jalgpallimäng täispask saab olla, mängiti hullemini kui Nõmme Kalju. Thiago oli kogu keskvälja kõige nõrgem lüli, aga ega Hendo ega Fabinho ka eriti paremat ei suutnud. Nuneze tulekuga hakkas ees juba mingi elu tekkima ning kolmandal katsel sai ka palli võrku. Tuleb loota, et järgmine noorenduskuur suudetakse keskväljale teha, sest see kisub päris pensionipõlveks seal.
Kommentaar
-
Algselt postitas onoz9 Vaata postitustKlubi ei plaani enne 2023 a ühtegi mängijat keskväljale osta ja seda olukorras, kus Fulhami vastu on juba 59' keskväljale sisse tuua ainult 36-aastane Milner. Ambitsiooni puuduminethe woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
Kes see imemees siis on, kes süsteemi sobib ja nagu imeväel kõik heaks muudab?
Mu point on selles, et juba eelmisel suvel oleks pidanud mõtlema keskvälja tugevdamisele (ja see pole tagantjärele tarkus, kuna imo oli see juba siis selge), aga tundub, et suhtumine on "kiiret pole, meil on palju mängijaid ja saame hakkama, 2023 toome!". Aga ikka on samad mehed jälle vigased ja peab pingilt tooma Milneri. Pole nagu jätkusuutlik ju. Ja mis siis, kui need transfer targetid 2023 enam saadaval pole? Mis on plaan B? Võib-olla olen liialt kriitiline, aga see meenutab natuke keskkaitsja toomisega aasta aega ootamist paar hooaega tagasi. Ja siis juhtus teadagi mis. Oli vaja Alissoni väravat hooaja lõpus, et üldse CL kohale jõuda. Samal ajal näiteks City on see suvi Kalvin Phillipsi näol keskvälja tugevdanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas onoz9 Vaata postitustSellist mängijat polegi olemas - iga süsteem vajab harjumist, eriti nii nõudlik süsteem nagu Kloppi keskväli. Aga seda enam tuleks juba varakult kedagi tuua. Sest alati terve raudvara Wijnaldumi asemele toodi 50% ajast katki olev Thiago. Henderson on 32, Thiago on 31, Milner 36. See keskväli ei jõua kõiki olulisi mänge mängida ja kui tulevad vigastused ka seal, on kaput.
Mu point on selles, et juba eelmisel suvel oleks pidanud mõtlema keskvälja tugevdamisele (ja see pole tagantjärele tarkus, kuna imo oli see juba siis selge), aga tundub, et suhtumine on "kiiret pole, meil on palju mängijaid ja saame hakkama, 2023 toome!". Aga ikka on samad mehed jälle vigased ja peab pingilt tooma Milneri. Pole nagu jätkusuutlik ju. Ja mis siis, kui need transfer targetid 2023 enam saadaval pole? Mis on plaan B? Võib-olla olen liialt kriitiline, aga see meenutab natuke keskkaitsja toomisega aasta aega ootamist paar hooaega tagasi. Ja siis juhtus teadagi mis. Oli vaja Alissoni väravat hooaja lõpus, et üldse CL kohale jõuda. Samal ajal näiteks City on see suvi Kalvin Phillipsi näol keskvälja tugevdanud.
Ja ei tea mis muud noored sinna sobiks? Carvalho ehk?
Kommentaar
-
Algselt postitas onoz9 Vaata postitustSellist mängijat polegi olemas - iga süsteem vajab harjumist, eriti nii nõudlik süsteem nagu Kloppi keskväli. Aga seda enam tuleks juba varakult kedagi tuua. Sest alati terve raudvara Wijnaldumi asemele toodi 50% ajast katki olev Thiago. Henderson on 32, Thiago on 31, Milner 36. See keskväli ei jõua kõiki olulisi mänge mängida ja kui tulevad vigastused ka seal, on kaput.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar