Eileõhtuse suure giganditapu osaline oli ka ‘pooli James Balagizi, kes lõi Crawley teise kolli Fulhami võrku.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Oligi ju koba. Poleks esimesed üheksa sisse läinud, siis jäänuks viiki ja relekasse.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Mis see nüüd siis oli? Küll ise mängu ei näinud, aga sellist tulemust pole küll ise kunagi PL-s kogenud
Natuke pragmaatilisemalt vaadates oli see kõigi asjade kokkulangemine - kodumäng, vastas Bournemouth, vaja kolme ebaõnnestunud mängu järgne pinge maha laadida, vastase kehv kaitsetöö, õnn paari väravaga... Eks kolmapäeva õhtul Newcastle'i vastu ole näha, kas see oli ainult üks sähvatus, või mitte. Nemad juba hoopis teisest puust vastane.
Aga pull värk ikka!
Kommentaar
-
Mulle uudiseks.
James Milner and Lee Clark came on as subs for Newcastle in a 2-0 PL defeat at Bolton on 24th August 2005.
17 years later, James Milner and Bobby Clark (Lee’s son) came on as subs for Liverpool in a 9-0 PL win against Bournemouth.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
- Likes 2
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar