Lol. Saabki nüüd liigale keskenduda
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustMis aineid Gomez teinud on?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
Paistab, et käis tantsukas.... ja mitte üksi.
Kommentaar
-
Oi jaa. Hakkab tunduma, et asi pole nii lihtne, et "vigastused ja olematu keskväli". Pole pressi, pole intensiivsust, ühtegi kontrat kaitsta ei suudeta...tundub, et liiga palju usaldust samadesse mängijatesse liiga kaua, siin peaks veel mitu venda maha müüma ja korraliku rebuildi tegema - selgelt poolikuks on see jäänud ja tundub, et Mane hüppas õigel ajal uppuvalt laevalt maha. Midagi peab siin muutuma, see on selge.
Kommentaar
-
Võib öelda, et joppas, et päris kogu prügi ei pidanud Napolist kaasa võtma. Igatahes ootaks nüüd vähe konservatiivsemat lähenemist mängule mõned nädalad - pea tahab väikest restarti ning mänguline keskkonna muutmine sobiks hästi.
E: n.ö keskvälja vigade eest vast pole mõistlik penalteid anda.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Aastatega välja arendatud mängustiil eeldab meeskondlikku kompaktset liikumist ja vastase pidevat survestamist. Hetkel ei olda enam selleks ühel või teisel põhjusel võimelised. Tüdimus, väsimus, liiga suured muudatused koosseisus - olgu need põhjused millised tahes, samamoodi jätkates joostakse lihtsalt peaga vastu seina. Pallikaotus tähendab otsekohe ohtu, sest kaitseformatsioon ei pea ja keskväljast pole piisavalt abi. Rünnakul on lahenduste otsimine aeglane ning vastane teab, et tuleb vaid pall kätte saada ja kohe on pidu.
Gomez on muidugi probleem, ta ei tohiks praeguses seisundis keskkaitse lähedussegi pääseda, aga muresid on veel. Ei Trent ega Robbo ole endised, van Dijk ja Fabinho ei mängi ka enam piisavalt kindlalt. Ma arvan, et läheb omajagu aega, enne kui lahendused leitakse. Väga palju sellelt hooajalt loota on naiivne.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustMane kaotamine annab tunda, oli aimatav. Manega oleks see mäng võinud 3:3 lõppeda, aga nüüd ollakse ka ründes täpselt poole saamatumad.
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustMa ei saa aru miks kõik arvavad, et koos Manega oleks elu lill?the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar