Algselt postitas Daz Booob
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustKes krt oleks võinud ennustada, et mane kahe eest jookseb! KekIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustTra TAA tegutsemine teise värava ajal
Klopp peale mängu: ta tegi eeltöö viigiväravale, ma ei saa teda süüdistada.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustTrent Arnold Oxmaa ikka ei jaga seda kaitsevärki kuidagi.
Ma saan aru, et kommentaatorid on otud ja sensatsioon ees ning siis mäng järgi, kuid vaataja võiks iseloomu näidata.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
- Likes 1
Kommentaar
-
Võiks ennast nagu vähe kokku ka võtta ja... keskenduda mängimisele, mitte sellele, mida eelnevatel hooaegadel tehtud. Vahel ongi olukord sitt, kuid üleoleva suhtumisega sellest läbi ei purjeta.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
Kes oleks võinud arvata, et manku fänn sündroomiga on.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Alla viie City teile Anfieldil ei löö kui te samasugusena lähete nagu täna."The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar