Algselt postitas mcnamara
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustNo sa pead aru saama, et 32 aastane Henderson ei jookse enam nagu 26 aastane Henderson. Mida aasta edasi seda enam jookseb ta nagu Henderson.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Tyler Morton on teinud uue kontrahti. https://www.liverpoolfc.com/news/tyl...pment-and-aimsthe woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Lol see tiim on done. Kõik. Isegi palli ei suuda vallata, see keskväli tuleb välja vahetada täielikult. Ja järjekordne aken, kus keskväljale kedagi ei osteta, kuigi probleemid ilmselged. Aasta aega räägitakse Bellinghamist, kuigi vaja on vähemalt 2 mängijat. Samal ajal teised ümberringi täiendavad korralikult. Ambitsiooni puudumine. FSG out!
Kommentaar
-
Järgmises mämgus palun algkoosseisus väljaule neli mängijat, kel vanust vähem, kui 20-nd aastat.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Täna ilmus arusaadavalt halvas tujus Klopp taas ajakirjanike ette, et vastata küsimustele a la "oled omanikega rääkinud"? Jah muidugi ta on, aga ajakirjandusele pole midagi öelda.
Homme taas mäng ja oodata on mingit segu Brightoni läbikukkunutest ja nendest, kes olid vigastatud/platsile ei pääse. Võib aimata nimesid nagu Milner, Bajcetic, Jones, Carvalho.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar