15 minutit korralikku mängu
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Intertoto Vaata postitustma ei võrrelnud. pidasin silmas, et kui ma oleks Liverpooli fänn (mida varbaotsapidi olengi), siis ma oleks ikka veel õnneuimas sellest, et alles hiljuti pandi 30 aasta järel liiga kotti ja et üleüldse ollakse seal, kus viimastel aastatel on oldud. aga kui meediat ja foorumeid lugeda, siis ollakse matusemeeleolus ja tehakse maatasa neid, keda alles pool aastat tagasi ülistati. tundub natuke labiilne ja suvaline (see ei käi ainult Liverpooli kohta).
Ega me siis mingid Manu tuulegeneraatorid ole, et sealt kus puhub, sinna suundume.
Täna teist poolaega meeldis täitsa vaadata. Oli paranemise märke - kaitses turvati ning ülemäära palju endi omi surve alla ei pandud (kuigi sellist asja ei tohiks üldse olla). Ründes oli ka elevust. Eks näe, mis saab edasi.
Njah. Salah võiks rahus pingil ikka istuda. Oleks. Oleks parem.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
T2nane m2ng muidu lonkavalt liikus ylessuunas, aga siiski liikus koduseinte vahel ja keskmiselt paremini kui muidu selle aastanumbri sees. Eespool ylteks et Jota oli yks paremaid. Nunezi puhul h2mmastab see oskus kuidas ta t2isk2igul palliga yles kytab vahepeal pea poolest platsist, ilma et rynnaku vussi keeraks nagu paljud. Nii suure/pika mehe kohta see pole p2ris niisama midagi. V2rava leiab ka yles nyyd juba aina paremini.
Trent on hakanud ka allapoole liikumises natuke ylem2nginud jalgu tagumiku alt v2lja saama, aga eks tal t2na oli v2he teha ka. Tsimikase partii ka ilus, asendab Robertsoni (sellistes m2ngudes) kenasti 2ra kyll.
Salah - muidu tyhi nagu kustukumm ta enda varasematelt seatud lati j2rgi hinnates, aga seda ei teadnudki et ta vaid 1 v2rava kaugusel legendaarse Fowler'i pyydmisest.
M2ngu k6ige suurem jura oli aga kohtunikud - nagu wtf otsused ja see plats paistis ka paras soomylgas, kus jalg sageli alt l2ks.
T66v6it ja j2rgmiseid m2nge silmas pidades oli v6itu v2ga vaja. Oleks vaja enesekindlama soone peale saada.
Kommentaar
-
Jajah, aga mina tahan hoopis Tyler Mortonist rääkida. Blackburni karikavõidus Leicesteri üle oli ta jälle keskvälja põhjas vägagi nähtav, jagas ettepoole ilusaid sööte ning liikus hästi. Vist küll 'pooli kõige lootustandvam laenumängija hetkel. Põhisatsis muidugi ootab teda Bajcetic ees - mõlemal tuleb ränk võitlus keskvälja koha nimel kui uusi mehi ostetakse.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustFirmino tuli küll mõned kuud enne Kloppi, aga esimese värava lõi juba sakslase alluvuses. Ajastu lõpp.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar