Punane, kuigi pallipuude oli ennem, aga ju siis nii on tänapäeval. 10-nega praegust Spurs'i juba ei alista vist
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Kohtunik otsustas selle mängu. Ei suuda uskuda, kui palju õnne oli Spursil selles mängus. Rünnakul teravust polnud neil väga, isegi 1- ja 2-mehelises enamuses. Arvan, et 11 vs 11 oleks Liverpool võitnud, sest enne punast oldi selgelt teravam tiim. Ja 10 mehega Diaz lõi 1-0 aga miskipärast võeti see ära. Lihtsalt jätan selle siia:
Isegi ei näidata jooni?? PL VAR taset arvestades ei imesta, kui nad seal arutasid, et "oi, joonekohtunik tõstis lipu ja kuna pole clear and obvious, siis me ikka ei hakka ümber pöörama!!!".
Ja no see Jota esimene kollane...seal ei olnud isegi puudet ju? Jonesi punasest saan veel aru, aga no kurat, paar hooaega tagasi poleks see olnud punane. See ei ole hoo pealt tald õhus sisse jooksmine, ta läks palli peale, 50/50 võitlus, jäi sekundi murdosa hiljaks palli peale minnes ja õnnetu hüpekasse minek, tald polnud kõrgel. Ja punane? No sorri aga kuulge, sellised asjad ei tohiks olla. Aga loomulikult vaatame mingit kuradi stoppkaadrit ekraanilt, kust tundub, et "oi kurja läks hüpekat lõhkuma!". Retarded.
Spurs ikka suht hambutu nii vs 10 kui 9 ja kingitud võit selgelt.
- Likes 1
Kommentaar
-
Väidetavalt, siis VAR arvas, et määrati värav.... huvitav, mis infot audio sisaldab? Triibud ninna ja linna?
Igatahes. "Naljakaid" otsuseid oli veel, kuid Loodetavasti (loll, ma tean) lastakse edaspidi ikka võrdses keskkonnas mängida.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar