oh jummal, sõna "noored" ja ajvahemik PRAEGU on suht nõmedad eksole..
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Tundub mõistlik.
Alonso jäämise korral (ja pole sel mehel häda miskit), tuleb pingutada korralike Premieri kogemustega ründaja hankimise nimel. Keskvälja tugevdada pole väga tarvis.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Hmm-hmm
Keano tulek tundub minujaoks siiski suht ebareaalne. Üleüldse tunduvad need kõlakad ebaloogilised, et Tottenham on kuidagi nõus oma kaks põhiründajat maha müüma. Ühe veel teeks rahaks, aga mõlemad - no ei ei. Kes kurat siis Spurs'ile väravaid lööb algaval hooajal ? Teisi samatasemelisi pole ju või ma tõesti eksin ?
Teisest küljest on meie rahaline ostuvõime selgelt nõrgem võrreldes ManU'ga ning kuraditel on veel see GLORY efekt ka hulga suurem. Seega kui Berba läheb kaubaks, oleme meie Keanost kindlalt ilma ennustaks mina.
R.Keane on muidu mulle alati oma oma mängustiili poolest meeldinud. Selline väle ja vägagi Michael Owen'lik minuarust. Teagi kas nüüd pärast Peetri minekut just temataolist mängijat meile vaja on, aga ju siis tunneb Benitez praegu siiski nobedusest puudust eesliinides. No vähemalt pika Prem'i kogemustega mees ja seetõttu kahtlemata kindlam valik, kui kuskilt kaugemalt mingi vend sisse tuua ja siis too ntks aasta flop'iks osutub. Ei ole see Prem ju lihtne koht.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustKes kurat siis Spurs'ile väravaid lööb algaval hooajal ?
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustKes kurat siis Spurs'ile väravaid lööb algaval hooajal?
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustkui eelmisel hooajal löödi neile 61 väravat - siis kahe ründaja mahamüümine seda numbrit vaevalt et oluliselt vähendab. ehk siis lööjaid saab olema palju. väga palju."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Kui Keane'l vähegi mõistust peas on, siis ei kipuks ta Liverpooli. Kui just ei taha pingil passimise kõrval teenida suurt raha, teha sooja Meistrite Liiga mängude eel Euroopa suurklubide staaridega ühel väljakul ning hea õnne korral võita mõne karika. Sest niikaua, kui Benitez mängib valdavalt ühe ründajaga, on teistel väljakule asja vaid episoodiliselt.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustKui Keane'l vähegi mõistust peas on, siis ei kipuks ta Liverpooli. Kui just ei taha pingil passimise kõrval teenida suurt raha, teha sooja Meistrite Liiga mängude eel Euroopa suurklubide staaridega ühel väljakul ning hea õnne korral võita mõne karika. Sest niikaua, kui Benitez mängib valdavalt ühe ründajaga, on teistel väljakule asja vaid episoodiliselt.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar