Algselt postitas Wingback
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
-
Rahvas muudkui saabub laenult tagasi: lisaks Carvalhole nooruke vasakkaitsja Owen Beck, kes oli Dundees hitt, aga ka Rhys Williams ja James Balagizi, kes olid kõike muud kui hitid.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Võib teha igasuguseid mõtteharjutusi, mis tiimiga Arse vastu minnakse. Samas pole suurt mõtet. Noortesatsiga vast siiski mitte, see oleks selles kohas enesetapp. Pigem minimaalne rotatsioon pühapäeva ja kolmapäeva vahel, liiga palju mängijaid kasutada pole üheski liinis niikuinii. Võib-olla veidi eelistatakse Fulhami mängu, sest Wembley tublisti lähemal. Ehk näeb Owen Becki? Carvalhot hästi ei usu.
Szobo igatahes ei mängi kummaski kohtumises, nii et keskväljal on vaid Elliott, Jones, Mac Allister ja Gravenberch. Muidugi saab ka Gakpo seal kuidagi hakkama.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Nii päästeti talvepuhkus. Esimesed pool tundi oli päris jõhker - üks pallikaotus oma poolel teise järel, aga kaitse võttis end kokku ja lõpuks ka ründajad. Noori poisse peab samuti kiitma, sellises raskes seisus platsile ja mängisid oma koha välja. Mulle meeldis, kuidas Nunez ja Diaz ei lasknud pead norgu, kuigi pikka aega ei tulnud midagi välja. Ja ikka peab Quansahi ning Konate ees ka suure kummarduse tegema - teisel poolajal võeti kõik need pallid vahelt ära, jättes Arse üksnes unistama.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Huvitav tunne mängu vaadata, kui teine soov oli, et mäng jumala eest ei jääks viiki.
Tublid.
Ptui-ptui-ptui - selline Alisson mulle meeldib.
Palavad tervitused Ian Wrightile.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Liverpoolil oli päris palju olulisi puudujaid. Ja võõrsil mäng Arsenali vastu. Selles suhtes pole ime, et Liverpool oli hädas ja ei mängitud väga hästi. Aga Arsenali realiseerimine oli taaskord kohutav ja niimoodi pooleldi õnnega see võit kätte saadi. Jota ikka hea ründaja ja on pingilt tulles alati ohtlik. Mõtlesin ka, et kõige halvem oleks viik, sest mänge niigi liiga palju ja puudujaid samuti. Diaze värav oli tore! Loodetavasti ei sega lõputul hulgal karikamänge minekut liigas.
Kommentaar
-
Klopp on VVD being ruled out due to illness: "It's difficult for Virgil to look shit but he did so we sent him home."see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
Üsna masendav, et kasutaja alvarez paneb minu suhu sõnu mida ma öelnud pole. Mine loe uuesti.
Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
See peab olema ründajatele noorest east sisse kodeeritud, et kui vähimatki puudet tunned - kuku! Muidugi oli see eile tarbetu - pall liikus edasi nii aeglaselt, et kaks sammu veel ja lükka tühja võrku. Olnuks kogu jama olemata.
Samas muidugi super, et Jota on tagasi. Tema plussiks on, et kui ta võimaluse saab, säilitab rahu.
Kommentaar
-
Mis krdi jama? Kui nõnda teinuks mõni inglane, siis karjutuks "smart play".see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar