Algselt postitas mcnamara
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Manu jaoks pole ta nii ehk naa piisavalt seksikas. Samas on tal teise kindana 800k+ IG jälgijat... see võib borsiettevõttele mõjuv faktor olla.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Selline pass tuleks ikka jalale lasta, mitte mingit põrkega nökatsit.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Elliott välja jätta, tunduvad kõik terved - ka Mac Allister treenis juba eile. Slot ütleb, et tal on üle 20 mängija, kelle seast valida, aga talle ei meeldi eriti roteerida. See on praegustele pingimeestele karm uudis, aga asjad võivad muutuda, sest nüüd hakkab regulaarselt kaks mängu nädalas olema.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Vässud olime?
Statistikat vaadates saab öelda, et vastased tahtsid rohkem - kahevõitlustes allajäämist võib endale a la City lubada, kuid meie pigem mitte.
Forrest on endale mõned päris head täiendused saanud. Tublid.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustMängu alguses vaatasin, et CHO on täitsa möödunud nähtus. Mis ma sellega silmas pean on see, et mõni aasta tagasi tahtis teda Bayern, nüüd mädaneb Foresti pingil. Siis aga tuli peale ja lõi vinge goal of the monthi kandidaadi.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Alustati klassikaliselt, aga ilus oli seejärel neid Konate ja van Dijki peakokse näha. Liiga harva õnnestub kornereid ära kasutada.
Milan ei ole see mis kunagi ja lõpuks võeti suhteliselt rutiinne võit. Hea algus.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar