320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kuningas on kuningas ja kuningas tahab tiitlit.

Kommentaar

Tiimivõit nagu ikka. Vägev vaadata, kuidas Van Dijk ette söödab ja Diaz kaitsesse tagasi töötab. Lihtne ei olnud, ehitamisega suurt midagi välja ei tulnud, kontrad päästsid nagu nii palju kordi varemgi. Nunez on täiesti ettearvamatu tüüp, napi nurga alt paneb sisse, otse värava eest kihutab taevasse. Üks asi, mis veel silma jäi: Kloppi ajal poleks eales Anfieldil 1:0 eduseisus lihtsalt oma poolel palliga seistud. Vähemalt 50.-60. minuti kandis küll mitte. Punktide mõttes igatahes toimib.
      Loodame nüüd TAA jaoks parimat võimalikku diagnoosi.
      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Taga null ja ees väravad ning 3p juurde meeldib alati. Aga keegi võiks mulle nüüd selgitada, kuidas Villa täismeeskonnaga lõpetas? Ma saaks aru, kui Coote oleks lubanud edu mängida ja siis hiljem olukorra juurde tagasi tulnud. Aga too vehkis kätega, et ei olnud viga.

Kommentaar

Algselt postitas Marduk Vaata postitust
          Taga null ja ees väravad ning 3p juurde meeldib alati. Aga keegi võiks mulle nüüd selgitada, kuidas Villa täismeeskonnaga lõpetas? Ma saaks aru, kui Coote oleks lubanud edu mängida ja siis hiljem olukorra juurde tagasi tulnud. Aga too vehkis kätega, et ei olnud viga.
          Ma ei taha kohtunikest rääkida, aga see on ütlemata naljakas, kuidas Emery pärast mängu omale pendlaid nõudis. Neid sellistest olukordadest tahta on puhas absurd - juba esimese 'pooli rünnaku ajal istus kaitsja Nunezile selga - palli oli ta ammu unustanud. Aga hea küll, need jutud ei muuda midagi, mingit järjekindlat vilet ei tule kunagi.

Kommentaar

Noh, mida me David Coote'ist siis arvame, härrad?

https://x.com/Josh97LFC/status/1855968991119872392

Jürgen Klopp on cunt ja 'hate the Scousers'.

Kommentaar

Meedia väidab, et TAA pääseb ehk paari nädalaga. Elliott aga treenis täna juba koos noortega.

Kommentaar

Algselt postitas Darwizzy Vaata postitust
                Noh, mida me David Coote'ist siis arvame, härrad?

https://x.com/Josh97LFC/status/1855968991119872392

Jürgen Klopp on cunt ja 'hate the Scousers'.

Vana "hea" tuttav ju.
                see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Working...
                X