Kapten mängis läbi valu, täna läheb operatsioonile. Paar nädalat vähemalt platsilt eemal.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustBabel on kunn tegelt, Robbie pingile..
Kommentaar
-
Algselt postitas laas Vaata postitustMind just Babel kõige enam häiris - proovis tuima järjekindlusega, ent edutult oma äärest läbi murda. Ja tsenderdustega kah jäi hiljaks. Sellesama väravasöödu puhul ma just mõtlesin, et kurat - jälle võttis hoo maha ja situb ära. Aga joppas. Paraku see üks joppamine teda paremaks minu silmis ei tee. Keane vähemalt ei situ nii avalikult. Nojah, võta üks ja viska teist.
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustsurmagrupp minu arust.
Tore on see, et pole vaja sõita Türki või Ukrainasse.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Täna avaldatud ametliku teadaande kohaselt ei ole omanikud leidnud raha, et staadioni ehitama hakata. Mul on tunne, et majanduslikult väga rasked ajad pole Liverpooli jaoks enam kaugel. Mõttetu on sellises seisus isegi aukartustäratavalt suurt meeskonda igasuguste Rieradega nuumata. Kvantiteeti meil jagub, kvaliteediga on paraku nii ja naa.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustTohoh. Huvitav miks. Mina arvan küll, et peaks pigem rahul olema. Raske uskuda, et Atletico suudab eelmise hooajaga võrdväärset mängu näidata. Ja ülejäänud kahega peab suutma toime tulla - muidu pole miskit asja ML mängida.
Tore on see, et pole vaja sõita Türki või Ukrainasse.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustEindhoven, Marseille, Atletico - väärt seltskond. Viimasest kastist võinuks muidugi midagi mõnusamat tulla.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustMulle ei meeldi. Igaüks neist võib meid kodus veega alla lasta heal päeval.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustJa kes ei võiks? Naudime nüüd ikka seda Rafa viimast hooaega täiega. Mõne aasta pärast oleme omadega nii ehk naa divaris - kui praegused trendid jätkuvad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar