Noortetreenerid on järjest lahkunud, nüüd ka U21 eest vastutanud Barry Lewtas. Igati arusaadav: oli nigel hooaeg.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustVäga suure raha mees siis olemas.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustVäga suure raha mees siis olemas.
Kommentaar
-
Siin vahvamad kõlakad on et Isak'ut tahetakse ka Njuukast meelitada, aga noh sealt visatakse ka vastu et noh loopige ka 150 milli, siis istume lauataha arutama, aga arvan et John Henry kaduma läinud wallet on ka juba sedelitest tühi sellisteks asjadeks. Talenti on ja ideaalis muidugi võtaks, aga peame siiski maapeale jääma.
Kommentaar
-
Kuuldavasti on ka Robertson lahkumas. Kind of arusaadav, aga tema teened meile on olnud ka asendamatud. Võimas võitleja ja neid hooaega on rõõm meenutada, kus nad võidu Trentiga konkureerisid, kellel rohkem väravaid, assiste jms sellist kanist statistikat. Kuuldatvasti on ta ka riietusruumi hea tuju üleshoidja nii et keegi peab ka selle rolli nüüd üle võtma kui minek tuleb. Võib mõista ka et kui ta ei ole enam nr 1 valik, on ambtsiooni olla kuskil mujal nr 1 edasi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Intertoto Vaata postitusthttps://www.reddit.com/r/soccer/comm...ying_hed_been/
tõesti arusaamatu, miks Liverpooli fännid nii tänamatud olid.
Minu jaoks see hispaania keelne kõne tegi ainult asja hullemaks ja muutis teda ebasümpaatsemaks. Tänan teda teenete eest (jah, neid on palju), aga...ta oli asekapten ja kohalik kasvandik, samas andis terve hooaja jooksul ainult vist ühe korra enne/pärast mängu intervjuu, mängis viimasel hooajal liiga palju tujutult/laisalt, ei suhelnud üldse pressi ja fännidega, hoides end tagaplaanil, rääkis ka varem kui palju Liverpool tähendab. Siis paar nädalat enne minekut tuleb lahkumisvideo, kus justkui oled pisarate äärel ning mainid, et lahkumine oli elu kõige raskem otsus, kuid paar nädalat hiljem annad järsku suht heas hispaania keeles terve kõne, kus mainid, et Real oli suur unistus ning "ootas pikalt, et Realiga liituda"..."oih sorri, ma ikka mõtlesin 2 nädalat". No krt, ilmselgelt oli ammu asi selge ja pikalt oli hispaania keelt õppinud. Tähendab, asi pole isegi tasuta lahkumises (või noh, 10 mil eest) või niiväga Realiga liitumises, vaid selles, et kohalikult poisilt ootaks enamat ning selles, et ta pole olnud avatud ja aus fännide vastu. See ülbus, mis kõigest läbi kumab...no paras tont on ikka
Kahju, oleks piisanud lihtsalt ausast ja läbipaistvast suhtlusest. Selle asemel tulevad järjest ainult PR-feilid, mis on naljakas, arvestades, kui palju PR-le on rõhku pandud selles üleminekus. Seega võib-olla ta vend ei peaks olema agent, parajad lohhid mõlemad
Aga Robbost oleks küll ütlemata kahju...ei saa eitada, et ta tase on langenud ning parim-enne on möödas, aga kui ka ostetakse Kerkez, siis varuna oleks Robbo maruäge valik. Väga sümpaatne tüüp on, riietusruumile väärtuslik kindlasti ning tema puhul tõesti saab öelda, et ta alati annab endast 100%. Ja noh, suudaks kindlasti varu kohta piisavalt hästi mängida, 31 pole veel nii kõrge vanus. Muidugi, klubi peab tegema raskeid otsuseid ning klubi seisukohast oleks loogiline müüa Robbo ja jätta alles Tsimikas, kes on paar aastat noorem, nii kurb kui see ka pole
Kommentaar
-
Masendav kui kibe ikka osadel on Trent'i pärast - veelkord tüüp andis endast kõik selles klubis ja pole tatist saati muud elu näinudki ja mingisugune 'vanamees' kuskilt Eestist kurdab et ta pole piisvalt lojaalne. See on lihtsalt nii kibe vaade asjale, et jube. Loomulik et sa teed edasisi karjääriplaane ja minuarust isegi austustavaldav kui näiteks ka Liverpooli tuleks mõni uus mängumees, kes on võtnud vaevaks inglise keel selgeks õppida. Mitte nagu Nunez nt ja neid on veelgi!
Need hapud viinamarjad ei ole kohe kuidagi kohased.
- Likes 1
Kommentaar
-
No ma ei tea...minumeelest oled selle arvamusega suures vähemuses - kui lugeda Liverpooli foorumeid ja muid fännisaite, siis üle 90% fännidest on enam kui lihtsalt pettunud Trenti osas. Ja vilistaks ta korralikult välja väljakul, oo jaa. Ma üritasin olla mõistvam, aga see tema Reali kõne muutis mu jaoks päris palju. Veelkord - asi pole üldse minekus või keeleoskuses - kõik saavad aru, kui mängija tahab uues liigas ja klubis end proovile panna. Asi on tema suhtumises ja hoiakutes, no ei meeldi ju kui keegi näkku valetab ja niimoodi käitub fännidega. Ei maksa unustada, et nad mängivad fännide, mitte iseenda jaoks seda mängu - see on meelelahutus. Fännidega suhtlus (avatult ja ausalt!) on osa tööst, tema aga on ainult ennast peitnud ning mingit p*ska ajanud, platsilgi on olnud laisk, sest teadis ju ammu, et on minek. Milleks siis mingit jama ajada ja fänne üle lasta? Kusjuures Nunez on hea näide - väga kallis ost, kes pole mitu hooaega olnud piisavalt hea, välismaalane ka, aga siiski fännid toetavad teda endiselt, kuna vähemalt võitleb hingestatult ja peab fännidest lugu. Aus. Ja respekt talle.
No jäägu igaühele nende arvamus - ehk et minu point pole kedagi maha teha. Võib-olla aeg parandab need "haavad", ei oska öelda...Vähemalt on see asi möödas ja saab üleminekutele keskenduda
PS: Ütlen siiski ääremärkusena ära, et ennustan, et Trent juba sel hooajal saab vähemalt korra Reali fännidelt korralikult puid alla oma kaitsetöö pärast. Ja tahaks väga, et Liverpool järgmisel hooajal Reali vastu CL-s mängiks - arvan, et nii Diaz kui Gakpo tõmbaksid Trentile korralikult koti pähe
- Likes 1
Kommentaar
-
Ja üleüldsegi, Liverpool FC on midagi palju suuremat kui mingi 1 mängija lahkumine, nägemist, tsau, meil on omad uued eesmärgid. Vaatame edasi mitte tagasi, milleks üldse olla kellegiga kes sind enam ei taha. Selle mõtte võite oma eraellu või tööellu ka viia. Kedagi meist ei peaks kottima kuidas tal seal läheb. Olen minagi kindel et meie saime summa-summarum Trent'i parimad kaitseajad, vs Madridi tulevik. Seal võib palju raskemaks minna. Las siis mees (mitte enam poiss) ujub, väljakutsele astus julgelt vastu. Ennegi ebaõnnestunud üleminekuid, selliseid nähtud. Suva need madristad, me oleme LFC ja me tahame kõike neid karikaid mis nemadki ja mul on kindlust et meie kaardid ei ole sugugi kehvemad, pigem vastupidi!
Kommentaar
-
Sellega olen täiesti nõus. Ning jah - klubi on alati suurem
Ja olen ka veendunud, et parimad aastad jättis Liverpooli. Seal Madridi toksilises õhkkonnas ei pruugi nii hästi minna. Kui ta ei viitsinud/tahtnud, siis oleks pidanud varem maha müüma, aga see on natuke selline tagantjärele tarkus. Kusjuures ma usungi, et ta minek on klubile hea, sest nüüd saab oluliselt noorem Bradley vast kõvasti rohkem minuteid. Ja minu viis senti on, et üliandekas Bradley pole sugugi mitte samm tagasi - lihtsalt ta on väga erinev mängija. Kuidas asetub Frimpong siia võrrandisse, seda veel ei tea.
Usaldusväärsemad allikad väidavad, et Wirtz peaks lähipäevil medicali läbima ning Kerkez ja ta pere ka ei varja Liverpooli mineku plaani
Kommentaar
-
Uue hooaja mängude kava tuli välja. Armu ei anta ja kohe peab täiega uhama hakkama. Augustis B'moth, Ncastle ja Arsenal.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar