Pühabal mäng kogukonnakilbile. Mac Allister ilmselt saab minuteid, aga Gomez jätkuvalt väljas.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Darwin oli osav nii pea, jala kui kannaga. Kannaväravad olid ägedad - kui vaid enesekindlust oleks jagunud. https://youtu.be/mPcVkNB_544?si=VMFFv8wArV1Skyzpthe woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
See mäng ei näita eeloleva hooaja kohta midagi ning Van Dijk-Konate paari on varemgi üksikute kohtumiste pärast kritiseeritud. Küllap saavad enam-vähem hakkama, aga uut keskkaitsjat on Quansahi asemele loomulikult tarvis.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Community ja üldse uue algava hooaja valguses saab öelda, et meie hooaja õnnestumine ei sõltu uute meeste toimimisest vaid pigem kui madale kukub vanameistrite latt. Arvan tõsimeeli, et see on palju suurem faktor. Esiteks on neil asj juba saavutatud, nälg pole nii suur ja vanus sunnib eksima rohkem kui varem. Community näitas et vormid on veel päris ebaühtlased. Salah pennu oli päris õudne tema kohta ja VVD vead, selliseid hakkas ka eelmise hooaja lõpp veidi tulema. Platsil ei ole ka praegu veel meest, kes talle ütleks vahepeal et "ou vana see oli sinu mäda, võta end nüüd kokku".
Mitte nii negatiivsena paista, ütleksin siiski et on olnud äge näha seda uutmoodi virr-vurri eespool ja põnev kui see veel täiskäigu ükskord sisse saab - siis hoidke piip ja prillid. Ekitike on igatahes mind rohkem impressinud siimaani kui nt Virtz või teised. Jätku ja vigastustest hoidumist palun. Meenutuseks - meil on pingilt mingis (sissetöötatud kogemuse) mõttes palju vähem võtta nüüd.
Kuigi mitmed juutuuberid ja ka jalkastuudio rahvas kisab et LFC will walk the league, siis ise olen hoopis teisel arvamusel, et käesolev tuleb väga tihe kuni lõpuni välja ja mitme tiimi poolt, mitte 1-2. Kõikidele neutraalsetele või isegi vähem neutraalidele, suurepärane kompott jälgimiseks. Letsgoooooo!
Kommentaar
-
Minu jaoks käib see tänapäeva asjaajamine üle mõistuse. Isak ütleb igaühele, kes mööda kõnnib, et ta nui neljaks tahab 'pooliga liituda. Kas 'pool peaks siis ainult selle pärast tema eest üle turuhinna maksma, et mängijapoolne surve on nii tugev? Minu loogika järgi küll mitte. Kui selline megadiil nüüd tehakse, olen küll päris pettunud.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMinu jaoks käib see tänapäeva asjaajamine üle mõistuse. Isak ütleb igaühele, kes mööda kõnnib, et ta nui neljaks tahab 'pooliga liituda. Kas 'pool peaks siis ainult selle pärast tema eest üle turuhinna maksma, et mängijapoolne surve on nii tugev? Minu loogika järgi küll mitte. Kui selline megadiil nüüd tehakse, olen küll päris pettunud.
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Ma kardan, et see päris nii ole. Palju oli selles, et Newcastle ise pani pange ja ei pakkunud talle isegi uut lepingut.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
Härral on kontraht suveni 2028. Sellisel moel tujutsema hakata ei ole kohane.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustViimased kõlakad, et meile on veel juurde tulemas lausa 2 keskkaitsat, on magus uudis kui realiseerub. Marc Gueh'i võtaks rõõmuga vastu.
- Likes 1
Kommentaar
-
Nagu ma aru saan, siis Gravenberchi homme ei ole, mis on hoop kaitsemängule. Jones ei sobi hästi kaitsvasse rolli ja Mac Allister on heal juhul 50% valmis. Näis, mis välja mõeldakse.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar