Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
sellise summaga 6 kuud tagasi ostetud mängija agent ei tohiks sellist juttu pasundada imho. normaalne klubi saadaks korraliku noodi mängijale. agent pole mingi kohtunik kelle üle sul kontrolli pole.
too mõni näide, kus mõni klubi on seda teinud edukalt
pereliikmed agentidena pole kunagi olnud hea variant ja veel vähem läheb klubi kellegi vanemaid ründama
Tema isa polegi midagi öelnud. Üks agent, kes on neil kaasatud, et mingeid reklaamiga seonduvaid tehinguid teha, ütles seda kõike.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Pärast eelmist väga kohutavat mängu, oli ainuke võimalus näha paremat esitlust ja see ka tuli. Poleks enne mängu mingi hinna eest võtnud vastu diili et me suudame 5 väravat lüüa, aga kui keegi pakkunuks, et teile lüüakse ka, siis selle juba vabalt - avatud tiimid ja nii jätkub vist hooaja lõpuni. Galatasaray lööb ka meile midagi ära kahjuks. Loodetavasti on meie rünnak vähemalt viljakas edasi.
Gakpo on ikka murettekitavaks muutunud...nii lihtsat asja ei löö ära, mis sest et "vale" jalaga, oeh.
Vähemalt võitleme. Asi seegi. Kui me nüüd oleme suutnud standardid enda relvaks teha, siis äkki....
Kuid see 2 mängu nädalas meie "just vigastusest terveks saanud" armeega lisab ebakindlust.
Kommentaar