teine poolaeg algas lpooli tõelise punnitamisega, enamasti Gerrard tulistas ja tema peala just kui mängitigi, ehitati ilusti aga Athletico istus hästi kaitses ja üritas kontratega. ja see penaltt muidugi, kohtunik ju mõne seki mõtles ja siis otsustas ikka anda ära, ei tea kas hakkas kartma gerrard & Co või mis juhtus, kehv vilepartii seekord. kahju hakkas athleticost. kokkuvõttes hea mäng mõlemi poolt ja tabelist tüürivad mõlemad edasi. torrese reakstioone oli ka põnev vaadata
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustStiiv jälle päästis meeskonna. See oli peaaegu sama suur kangelastegu, nagu 2005 aasta finaalis.
Hooaja mõttes oli see üks vähem tähtsaid mänge üldse.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustFantastiline kaitsemäng Atleticolt. Müts maha. Vaimustav. Ma olin üpris kindel, et viiki täna ei tule ja ilma selle naeruväärse pendlata poleks tulnud ka.
'poolil on paras mõõn alanud, Vastase värava ees ollakse väga saamatud. Rafa üllatas noore Ngogi sissetoomisega. Minu arust sai ta päris hästi hakkama - arvestades sellega, et ammuilma mänguaega saanud pole.
Torrest oleks nüüd väga tarvis, sest väravalööjaid pole meeskonnast leida.
P.S. Kohtunik ei näinud isegi seda kellest välja läheb.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitust
---
---
hea küll, lähen võtan mantli...mc jünger.Anus Äärits.
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustSeega ta ei daivinud, lihtsalt kohtunik oli nõrk? Muidugi.
Mulle kuuldus läbi arvuti üldiselt, et teisipäeval oli Anfield kaotusseisus kaunis vaikne ja tagasihoidlik.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar