Algselt postitas reed
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustNagu näha leidub kiireid kohtumõistjaid ka 'pooli enda fännide seas. Hea teada, mis inimestega on tegu.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas molbert Vaata postitustAga jah, miks vaja mingite ossidega ringi chillida?
Kuuekesi tampisid ühe venna läbi, kui nii, siis vääriks ta küll karistust.
Kuid eks seegi tõestab, et jalgpallurid ei ole just kõige nutikam punt. Stevie Me näol ei ole tegemist enam 13-aastasega ja ta peaks paremini teadma ning pahandustest, mistahes laadi need ka ei oleks, eemale hoidma. Olenemata sellest, kas ta ka reaalselt rusikatega vehkis (või ennast põrandale loopis ) on ju selge, et meedia sellist värki naudib ja isegi kui hiljem süüdistustest loobutakse (milles ma üsna kindel olen, inimestele meeldib ikka endale tähelepanu tõmmata "kuulsuseid" kõikvõimalikes asjades süüdistades, varsti võime 'ohvrilt' ilmselt autobiograafiat oodata), on kahju juba tehtud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustNali on hea, mage on niimoodi haledalt daivida. Kuid Hispaania klubi värk.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustNagu näha leidub kiireid kohtumõistjaid ka 'pooli enda fännide seas. Hea teada, mis inimestega on tegu.
Kui Andres Oper annaks kellegile Kopli pargis nuga, siis tuleks ka teda karistada, vaatamata sellele, palju ta head Eesti koondisele on teinud.
Kommentaar
-
hold your horses dramaqueenssee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustNali on hea, mage on niimoodi haledalt daivida. Kuid Hispaania klubi värk.mc jünger.Anus Äärits.
Kommentaar
-
Ja linnahalli juurest leitud ametniku puhul oli ka tegemist Kapo karvase käega. Gerrardi poolt muidugi äärmiselt näotu, et end sellisesse loosse segada laskis, ent praeguseks hetkeks pole grammi võrragi selgem, mida ta seal konkreetselt üldse tegi. Asjaoludest pole kuskil keegi midagi täpsemat rääkinud.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitusttatihomod ongi veel puudu
armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
sorry, teil on vingemad vennad - lasevad kaugelt ja seljatagant. my bad.
otsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustNagu näha leidub kiireid kohtumõistjaid ka 'pooli enda fännide seas. Hea teada, mis inimestega on tegu.DELFI kommijad ahju!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar