Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Liverpool FC
Collapse
X
-
Jaa, nii kõvasti tampisid läbi, et tüübil olid "facial injuries, that are not though to be serious". Ilmselt nina verine või silm sinine, muud midagi. Ikka juhtub.
Kuid eks seegi tõestab, et jalgpallurid ei ole just kõige nutikam punt. Stevie Me näol ei ole tegemist enam 13-aastasega ja ta peaks paremini teadma ning pahandustest, mistahes laadi need ka ei oleks, eemale hoidma. Olenemata sellest, kas ta ka reaalselt rusikatega vehkis (või ennast põrandale loopis
) on ju selge, et meedia sellist värki naudib ja isegi kui hiljem süüdistustest loobutakse (milles ma üsna kindel olen, inimestele meeldib ikka endale tähelepanu tõmmata "kuulsuseid" kõikvõimalikes asjades süüdistades, varsti võime 'ohvrilt' ilmselt autobiograafiat oodata), on kahju juba tehtud.
Kommentaar
-
Kommentaar
-
tatihomod ongi veel puudusee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
No muidugi on ta vaata et maailma parim keskpoolik, aga kui siiski peaks asi nii olema olnud, et ründasid kuuekesi ühte meest, väärib ka tema karistust.
Kui Andres Oper annaks kellegile Kopli pargis nuga, siis tuleks ka teda karistada, vaatamata sellele, palju ta head Eesti koondisele on teinud.Kommentaar
-
hold your horses dramaqueenssee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Ja linnahalli juurest leitud ametniku puhul oli ka tegemist Kapo karvase käega. Gerrardi poolt muidugi äärmiselt näotu, et end sellisesse loosse segada laskis, ent praeguseks hetkeks pole grammi võrragi selgem, mida ta seal konkreetselt üldse tegi. Asjaoludest pole kuskil keegi midagi täpsemat rääkinud.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.Kommentaar
-
sorry, teil on vingemad vennad - lasevad kaugelt ja seljatagant. my bad.
otsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
, niikaua kui väravad tulevad =D .
Kommentaar