Algselt postitas karl54
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas OOOOO Vaata postitustNärvesööv 2-3. Liverpool tglt vääris neid 3 punkti ikka rohkem kui Portsmouth. Babel suutis ka veel kuidagi just enne P'mouthi 1. väravat tühja värava ees pallist mööda lüüa.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustVääris millega? Hunnik õnnetust, enne kui kaks väravat kandikul ette anti. Ja Babel oli sulus.
Kommentaar
-
nood kolm väravat olid lihtsamast-lihtsamad, et ses mõttes au ja hiilgus ajukeenjustele. saage aru, see oli kriket, seal ei ole väravaid, seal on gorillad ja G.O.D.zillad
Adamsist on kahju, sest tundus, et tema psühholoogi palkamine avaldas mõju - lõpuks ikkagi mudas.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustKui Liverpool sellise luckboxi pealt, mis neil terve hooaeg olnud on, tiitlit ei võida....no ma ei tea, mis siis isegi oleks.
Kas mõne teise meeskonna näiteks 1:0 võit on "lucky" või mitte? 0:2? 4:4? Palun põhjendada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Undi Vaata postitustPalun selgita Milles see õnn täpselt jalgpallis seisneb?When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustMingi viis-kuus punkti siia-sinna, pigem sinna. Aga noh, võib ju öelda, et meistrite värk. Peaaegu.mc jünger.Anus Äärits.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar