320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
-
Algselt postitas when Vaata postitustL6ppude l6puks on see ikka arv 0.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustVathefakki sa ajad?
Kommentaar
-
Algselt postitas when Vaata postitustMa r22gin seda,et Reina pole ametlikult yhtegi v2ravas66tu andnud.
229 Jose Reina Liverpool 1
sa tõesti ei pea oma rumalust igal sammul demonstreerima ju.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustAssists:
229 Jose Reina Liverpool 1
sa tõesti ei pea oma rumalust igal sammul demonstreerima ju.
Kommentaar
-
Liverpool loodab v2ltida Barcat ECC veerandfinaali
Johan Cruyff loodab v2ltida oma endise klubi Barcelonat Euroopa karikasarjas.
Ytles ta Daiyl Mirrolile :
“Against Madrid, Liverpool became a steamroller, and for sure, many of those who feared playing against Manchester United don’t want to face Liverpool now.
“Because of the manner in which they demolished Madrid and then thrashed United they are clearly the side everyone will want to avoid.”
“Barcelona can defeat any team, but I’m sure they have noticed Liverpool now.
“They were two convincing and prestigious victories but each was different.
“Against Madrid, Liverpool went on the pitch to attack and press them. Against Manchester, they went shoulder to shoulder and the game finally turned their way thanks to one incident - Vidic’s dismissal and the free-kick.”
Veerandfinaalid toimuvad 7,8 aprill ja j2rgmine n2dal.Liverpool on juba kysinud UEFA-lt ,et nad ei m2ngiks j2rgmine n2dal(15 aprill) , Hillsborough katastroofi puhul,millest on m66dumas 20 aastat.
Kommentaar
-
Algselt postitas when Vaata postitustAnna link ,kust said selle? Sest ma ei leidnud kyll kuskilt.
PS! Palun ära tule jälle hiljem rääkima oma vigase eesti keelega, et teil väikese vennega sama kasutaja. Aitäh.
Kommentaar
-
Algselt postitas when Vaata postitustJohan Cruyff loodab v2ltida oma endise klubi Barcelonat Euroopa karikasarjas.
Kommentaar
-
Arusaamatu jampsi vahele, mida siin aetakse: reservid mängisid sedakorda Wiganiga. Mäng lõppes 2:2, 'pooli väravad Palssonilt ja Weijl'ilt. Mängu parimaks hinnati taaskord Jay Spearing.
'pool: Dean Bouzanis, Martin Kelly, Emiliano Insua, Mikel San Jose Dominguez, Ronald Huth (Ryan Crowther 65), Steven Irwin, Daniel Pacheco, Jay Spearing, Krisztian Nemeth (Lauri Dalla Valle 70), Victor Palsson, Vincent Weijl (Gary Mackay-Steven 80).the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Crackerz Vaata postitustRafa kirjutas ka lepingule alla..mis kehtib 2014 aastani.
Kommentaar
-
Algselt postitas Crackerz Vaata postitustRafa kirjutas ka lepingule alla..mis kehtib 2014 aastani.
Ma ei tea kui tark samm see LFC pikemaajalise tuleviku seisukohast on - tundub, et hetkel ei mõtle selle peale väga teraselt ka klubi omanikud. Lühemas perspektiivis on nii kindlasti lihtsam, et ei pea suvel uut meest otsima hakkama.
Minu jaoks, ja ma pole ainus, on Rafa treenerifilosoofia paras mõistatus. Aga rõõmuhetki toetajale on klubi tema aastatel siiski märgatavalt rohkem pakkunud kui kolme eelmise treeneri ajal. Tuleb tänulik olla.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar