Algselt postitas cosmix100
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
-
Algselt postitas cosmix100 Vaata postitustAh ära pane tarka, ei tule väga välja... Oled Liverpooli mänge näinud, et väidad siin, et Torrese mängust oleneb rohkem kui Gerrardi? Muidugi mitte, Gerrard on Liverpooli hing siiski ja vot kui nad Torresega korraga platsil on , vot siis neil vastased puuduvad Täna saab Chelsea purustatud =)))
Kommentaar
-
Algselt postitas Aries Vaata postitustKas mängu näeb ka Elioni Digi Tv vahendusel?
YLE2 Telekavas ei ole midagi ? :O
Ootan vastustU-21 on minu elu mõte!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustSee sama Liverpool kavatseb Chelsea purustada, kes oli nädalavahetusel Fulhamiga hädas?
Ärge olge liiga enesekindlad!!!
Kommentaar
-
Kui mujalt ei näe siis vaata sellele lehele ja küll sa leiad kust vaadata. Siin võib kehva kvaliteet olla ainult. Kui tahad paremat kvaliteeti pead minema sõbra juurde või pubisse, kui Digi TV ei näita(tõesti ei tea kas näitab või ei). YLE kannab järgmine nädal järgmist korda mängu üle, et siis ei tohiks probleeme sul olla- Tähtsamat mängu näed, kui nad just Bayern Barca kasuks ei otsusta seal.
Kommentaar
-
Algselt postitas Plague89 Vaata postitustNo seda Mikeli ma kohe üldse ei hinda. Räägitakse ka, et ta ei ole Chelsea tasemelgi. Kui siis jah Essien saaks Gerrardiga ilusti hakkama kuigi ei usu, et oleks üldse vaja Gerrardi man markida. Torres on Chelsea põhikartus. See mees lööb isegi kehva vormiga väravaid iga nurga alt. Hiddink on taktikaliselt tark, kõvasti targem kui Rafa, küll mõtleb hea plaani välja, ainuke asi, et kas tal on küllalt häid mehi kes selle plaani suudaks ellu viia.
Hiddink on küll heal päeval taktikaliselt maailma parim, aga paraku ei suuda ta kõige tähtsamates mängudes oma mehi väga hästi pelama panna. Aga Rafa on just rasketel hetkedel maailma parim.
Kommentaar
-
Algselt postitas Plague89 Vaata postitustKui mujalt ei näe siis vaata sellele lehele ja küll sa leiad kust vaadata. Siin võib kehva kvaliteet olla ainult. Kui tahad paremat kvaliteeti pead minema sõbra juurde või pubisse, kui Digi TV ei näita(tõesti ei tea kas näitab või ei). YLE kannab järgmine nädal järgmist korda mängu üle, et siis ei tohiks probleeme sul olla- Tähtsamat mängu näed, kui nad just Bayern Barca kasuks ei otsusta seal.
http://www.myp2p.eu/
Ma tahan ainult teada kas YLE kannab mängu üle..
Oma mees ju satsis sees neil
Keegi targem asjapulk võiks rääkida midagi sellest kas näeb siis või eiU-21 on minu elu mõte!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustSee sama Liverpool kavatseb Chelsea purustada, kes oli nädalavahetusel Fulhamiga hädas?FC Otepää II
Kommentaar
-
Algselt postitas molbert Vaata postitustKui üldse mingi mängija oma klubi jaoks on
asendamatu, siis on seda just Gerrard Poolile.
Hiddink on küll heal päeval taktikaliselt maailma parim, aga paraku ei suuda ta kõige tähtsamates mängudes oma mehi väga hästi pelama panna. Aga Rafa on just rasketel hetkedel maailma parim.
Teeme parem nii, et ei väitle siin enam. Arvamused on igal inimesel erinevad.
Naudime parem täna õhtul jalgpalli!
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustYLE-s on ülekanne ainult teisipäeviti. Täna ei näe. Näitab TV6, aga seda muidugi pole jälle Elionis.
Eks ma proovin netist vaadata siisU-21 on minu elu mõte!
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustYLE-s on ülekanne ainult teisipäeviti. Täna ei näe. Näitab TV6, aga seda muidugi pole jälle Elionis.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustSee sama Liverpool kavatseb Chelsea purustada, kes oli nädalavahetusel Fulhamiga hädas?
Kommentaar
-
Algselt postitas cosmix100 Vaata postitustHädas? Krt, seisu ja väravalöömise aja järgi väidad seda? Oleks sa mängu näinud siis sa oleksid näinud et ainuke asi mis ei lasknud järjekordset suureskoorilist võitu tulla oli õnn :P
Jalgpallis loeb tulemus mitte see, kui ilusti keegi mängis ja kellel oli rohkem väravavõimalusi. ManU fännid ajasid ka nina vahepeal püsti ja hõiskasid kuidas nad kõik tiitlid see hooaeg kotti panevad aga viimased mängud on neid tasapisi maapeale toomas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Plague89 Vaata postitustbla bla bla
piira erutust Mikel hetkel muidugi pole mingi A-klassi superstaar, aga potensiaal igaühele näha, tihti kiputakse unustama, et ta on alles 21-aastane, mida tegid hetke parimad DM-id nagu Mascherano, Cambiasso, Gattuso etc selles vanuses? essugi
tagasi teemasse ka .. et siis parim meeskond võidaks Anfieldil!Little things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar