Algselt postitas Plague89
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
-
Algselt postitas laas Vaata postitustSupersubiks ei nimeta teda enam ammu keegi. See oli eelmise hooaja esimene pool, kui ta paaris mängus vahetusest tulnuna paar väravat lõi... Rafa eelistab täiesti põhjusega Rierat, või kasvõi Dossenat ja keda iganes Babelile, sest Babel ju ei võitle - ma ei mäleta, et ma oleks kordagi näinud, et ta palli pärast tõsiselt võitleks, ei jalgadega ega peaga. Nii pehmel mökul ei ole lihtsalt Premieri asja.noob
Kommentaar
-
Ütleme ausalt, Rafa on palju häid noori mängijaid ära rikkunud. Babel oli mõni aeg tagasi oma aastakäigu üks parim mängija, nüüd on lihtsalt üks järjekordne igavesti noor ja oma võimalust ootav. Sama on ka Leiva kohta, poiss oli kõigest 19, kui valiti Brasiilia liiga parimaks. Selliseid noori, tuleb peale ostimst kohe mängima hakata ja vead tuleb andestada, nii pingil ja platil pendeldades ei saa ju mingit kindlust ja stabiilsust tekkida.
Kommentaar
-
Algselt postitas molbert Vaata postitustÜtleme ausalt, Rafa on palju häid noori mängijaid ära rikkunud. Babel oli mõni aeg tagasi oma aastakäigu üks parim mängija, nüüd on lihtsalt üks järjekordne igavesti noor ja oma võimalust ootav. Sama on ka Leiva kohta, poiss oli kõigest 19, kui valiti Brasiilia liiga parimaks. Selliseid noori, tuleb peale ostimst kohe mängima hakata ja vead tuleb andestada, nii pingil ja platil pendeldades ei saa ju mingit kindlust ja stabiilsust tekkida.
Kommentaar
-
Algselt postitas olegtoivo Vaata postitustSellise mõtteviisiga võidate küll liiga alles viie aasta pärast.
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustNagu Arsenal.
Kommentaar
-
Algselt postitas Plague89 Vaata postitustMark my words. Arsenal võtab juba järgmine hooaeg liiga ära. Isegi siis on see võimalik kui pool meeskonda on vigastatud nagu sel hooajal.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Babel babeliks. Mul on jäänud pigem selline mulje, et Benitez tumedat karva mehi väga ei seedi... need kes on valikus, püüab läikima lüüa ja maha parseldada.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
FA Youth Cup'i finaal paistab olevat käeulatuses. Esimeses poolfinaalis võideti Birminghami võõrsil 3:0, teine mäng toimub Anfieldil.
Mängu kangelane oli Soome nooruk Lauri Dalla Valle, kes lõi kaks väravat. David Amoo lisas ühe.
Ehk on märkimist väärt, et 'pooli noortes mängib vasakul äärel Paul Ince'i 17-aastane poeg Thomas, kes ka eile 90 minutit väljakul.
'pool U18: Bouzanis, Irwin, Buchtmann, Ayala, Kennedy (cap), Wisdom, Amoo, Pepper, Dalla Valle, Ince, Eccleston (Kacaniklic 61).the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas olegtoivo Vaata postitustSellise mõtteviisiga võidate küll liiga alles viie aasta pärast.Algselt postitas Epic Vaata postitustNagu Arsenal.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustJuba üksnes väravavahte loendasin 7. Neist kõige mõttetum on hr Itandje, kes pole suvest saadik minu meelest ühtegi mängu mänginud. Samas pole ta minu teada ka laenul.
ühtepidi mitte nüüd päris ristilöömist väärt liigutus, nagu seda on meedias serveeritud, aga no samas 26-aastaselt võiks peas ikkagi vähemalt pool ajurakku juba olla ju.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
tuleb siis välja, et kui suhu ei võta, oled halb inimene.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitusthttp://www.guardian.co.uk/football/2...nitez-ferguson
tuleb siis välja, et kui suhu ei võta, oled halb inimene.
"I've looked at it three or four times, I've taken all week to have a calm and clinical look at it. I can only be of the opinion that's what he meant by it. From someone of his standing I'd expect better – but that's the way the man is. He needs to show a bit of humility."
Ferguson ei kasuta oma sõpru rivaalide mustamiseks muidugi esimest korda.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar