OT: huvitav, et Fulhami viimases tabelis ei ole
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Bob_Loblaw Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas Plague89 Vaata postitustJa tuli välja, et ei ajanud või mis.
Kommentaar
-
Endine Manchester Unitedi ründaja Diego Forlan võib siirduda taas Inglismaale, kirjutab soccernet.ee. Forlanil olevat Liverpooliga juba suuline nõusolek olemas ning ainsaks takistuseks tehingu lõpetamisel olevat kahe meeskonna vaheline nõusolek.
Madridi Atletico tahab Forlani eest 36 miljonit eurot, kuid üleminek võib väidetavalt toimuda ka 24 miljoni eest, kui Atletico saab omale Lucas Leiva, kellest on Hispaania klubi minevikus huvitatud olnud.
Enne Hispaaniasse siirdumist mängis uruguailane Inglismaal Manchester Unitedi eest. Tollal tal kõige paremini ei läinud ning 63 mänguga õnnestus lüüa vaid kümme väravat.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustLeiva minema - palun väga.
24 miljonit 29 aastase keskpärase ründaja eest, pigem ei.
Kommentaar
-
Algselt postitas ergo2482 Vaata postitustLoomulikult võib rahule jääda kuna karikaid tuli kuhjaga ... not
Can you name the one ship that has never docked at Liverpool?
Kommentaar
-
Pühapäeval 17.mail aastal 2009 algab 15:30 Premier League mäng The Hawthornsil.
West Brom Vs Liverpool
Kuna West Brom on viimasel kohal liigatabelis ,siis nad loodavad välja võidelda sealt ja nad ei tule Liverpooli mütsiga lööma.Ma vihkan neid hooaja lõpp mänge need,kes tahavad Premier League jääda.Kuid loodetavasti Liverpool paneb fantastilise tulemuse täna.
Kuna United on juba võitnud,siis võib kujutada ette ,seda et Liverpool läheb masendatud nägudega staadionile.
Igatahes,ma olen positiivse suhtumisega tänasse mängu.Lootus,et näha Alonsot on tagasi ja loodan ,et Gerrard lööb veel väravaid.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustPühapäeval 17.mail aastal 2009 algab 15:30 Premier League mäng The Hawthornsil.
West Brom Vs Liverpool
Kuna West Brom on viimasel kohal liigatabelis ,siis nad loodavad välja võidelda sealt ja nad ei tule Liverpooli mütsiga lööma.Ma vihkan neid hooaja lõpp mänge need,kes tahavad Premier League jääda.Kuid loodetavasti Liverpool paneb fantastilise tulemuse täna.
Kuna United on juba võitnud,siis võib kujutada ette ,seda et Liverpool läheb masendatud nägudega staadionile.
Igatahes,ma olen positiivse suhtumisega tänasse mängu.Lootus,et näha Alonsot on tagasi ja loodan ,et Gerrard lööb veel väravaid."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar