Kurb jh , üks all time lemmikuid ja mängija kelle tõttu hakkasin Liverpooli fännama.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Huvitav päev. Kenny tagasitulek toob südamesse sooja tunde. Oweni osas olen ikka päris imestunud, eriti arvestades alles hiljutist avaldust, et Manku enam üle 24-aastaseid ei osta.
Aga midagi halba ma Michaelist sellegipoolest ei arva. Kui säärane klubi pakkumise tegi, on igati õige see vastu võtta.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustHuvitav päev. Kenny tagasitulek toob südamesse sooja tunde. Oweni osas olen ikka päris imestunud, eriti arvestades alles hiljutist avaldust, et Manku enam üle 24-aastaseid ei osta.
Aga midagi halba ma Michaelist sellegipoolest ei arva. Kui säärane klubi pakkumise tegi, on igati õige see vastu võtta.LFC
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustOweni osas olen ikka päris imestunud, eriti arvestades alles hiljutist avaldust, et Manku enam üle 24-aastaseid ei osta.
Nad ei osta enam suure raha eest üle 24 aastaseid.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas suvakas555 Vaata postitustEga ei ostetutki, saadi ju tasuta minu arust.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Kaua oodatud Kuningas on tagasi.
Kenny Dalglish on nüüd ametlikult Liverpoolis tagasi.Endine Liverpooli mängija on nüüd ametis nimega vanemametnikuna akadeemias ja tegeleb veel kaubandusagendina.
Uus tegevdirektor teatas:“In our very first meeting Rafa and I agreed that we wanted to try and bring Kenny back to the club to help Rafa really drive forward our Academy which is at the heart of our plans for the future.
We are delighted he has agreed to join us and I am sure he will be very successful in his new role back at the club.”
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustKenny Dalglish on nüüd ametlikult Liverpoolis tagasi.Endine Liverpooli mängija on nüüd ametis nimega vanemametnikuna akadeemias ja tegeleb veel kaubandusagendina.
Oeh kui kaua veel koolivaheaja lõpuni...the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustGuugel transleit?
Oeh kui kaua veel koolivaheaja lõpuni...
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustMa ei kasutanud Google translate,ma ei osanud paremini väljendada.LFC
Kommentaar
-
Algselt postitas suvakas555 Vaata postitustPeale punkti ja koma käib tühik, selle võiksid ikkagi ära õppida, häirib.
Kommentaar
-
Algselt postitas suvakas555 Vaata postitustPeale punkti ja koma käib tühik, selle võiksid ikkagi ära õppida, häirib.
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustlingvistiliste märkuste tegemise eel võiks endale ehk selgeks teha, et sõnad "peale" ja näiteks "pärast" ei oma eesti keeles ühesugust tähendust.LFC
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar