AA sai endale numbri 4.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Torres saab edaspidi veel rohkem palka.
Ja miks võttis Aquilani endale Rigobert Songi poolt kuulsaks mängitud särginumbri 4?
Journalist: Any reason why you picked the No.4 jersey?
Some of my favoured numbers were already taken and No.4 in Italy is considered to be a midfielder's number, which is why I went for it. I don't like high numbers that have no meaning.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Tottenham v Liverpool
Nii see päev on täna käes, Premiership on tagasi jõudunud.Me peame ära unustama ära, missugune pre-season meil oli ja täna võtma kolm punkti ära.
Bassongil,Kingil,Dawsonil ja Woodgateil peaks olema vigastusega probleeme.Ega meil parem seis pole Carral ja Aggeril on vigastusega väljas.
Ma läheksin sellise koosseisuga:
REINA
JOHNSON CARRA(IRWIN*) SKRTEL INSUA
YOSSI MASCH LUCAS BABEL
TORRES KUYT
Nii Koosseis on selline:Reina, Johnson, Carragher, Skrtel, Insua, Kuyt, Mascherano, Lucas, Babel, Gerrard, Torres
Vahetuses on: Cavalieri, Voronin, Benayoun, Spearing, Kelly, Dossena, Ayala.
Väga halb poolaeg,ei mingit liikumist platsil.Rafa pane mehed mängima!
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustLoodan, et ollakse sama veenvalt üle nagu Arsenal eile.
Kommentaar
-
See kohe kindlasi ei ole põhjus miks Liverpool pähe saab. Aquliani on parim mees platsil, aga see teid ei päästa. (ei viitsi kirjutada kirjandit , et miks Roma pidi müüma maha oma ühe kalleima ja parima mehe). Ma loodan et oma raha pakkide all see Inglismaa liiga ise self destructib ennast ära, sellepärast hoian kõvasti pöialt nii Man City-le , Chelseale ja sisi ühele vaesele , aga huvitavale meeskonanle nagu TottenhamFORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustSee kohe kindlasi ei ole põhjus miks Liverpool pähe saab. Aquliani on parim mees platsil, aga see teid ei päästa. (ei viitsi kirjutada kirjandit , et miks Roma pidi müüma maha oma ühe kalleima ja parima mehe). Ma loodan et oma raha pakkide all see Inglismaa liiga ise self destructib ennast ära, sellepärast hoian kõvasti pöialt nii Man City-le , Chelseale ja sisi ühele vaesele , aga huvitavale meeskonanle nagu Tottenham
Kommentaar
-
Meeldiv üllatus, et Riera't pole algkoosseisus. Tal midagi viga, või müüdi maha ta? :P Ja Aquilani ei saa mängida kahjuks hooaja alguses. Tal vist vigastus. Arvan, et Tottenhamile tõmmatakse ikka kott päheIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustvõrreldes "gigantidega" nagu "pArsenal", Man Utd, Chelsea, Man City, "Wanking Liverpool" , on nad ikka väga vaesed
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustYOU`LL NEVER WANK ALONE
olete valmis Tottenhamilt suhu võtmiseks ve? :O
Sa oled vales foorumis.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar