Vähe sellest, et juttu oli, täpselt sama nali oli samuti.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustNiisama küsiks, et kuidas teil iroonia tajumisega lood on?FC Otepää II
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustVähe sellest, et juttu oli, täpselt sama nali oli samuti.
Kommentaar
-
Peaksin siiski reeglist puhkuse ajal jalgpall vaatamata jätta kinni pidama. Kahjuks tegin viimasel õhtul erandi.
Kaotus Anfieldil on talumatu. Vana taktikaga seda hooaega jätkata ei saa, loodetavasti on see Rafale arusaadav. Silma hakkas paar asja: keskväljal söödumäng ei toimi. Õige vara joostakse vastase miini otsa või siis antakse õige nõme valesööt. Misjärel ei olda tihti valmis oma kolli kaitsma. Teiseks pole vähimatki tolku tõstetest värava alla, mida äärtelt harrastatakse (näiteks Johnsonilt). Peapallide võtjat ründelauas ei ole - Torres on peaga mänguks kasutu.
Midagi tuleks nüüd muuta. Proovida kasvõi Ngogi Torrese kõrval ründes ja tõmmata Leiva sealt keskelt valesööte tegemast ära.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustJust nii. 3 mängu mängitud ja 'pool on tiitlikonkurentsist väljas. Nagu ka ManU.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustahah, loe nüüd minu postile eelnevast postitusest Shermani tsitaati. Päris lahe eksole ;D .
Kell oli ka palju.
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustParandage mind, kui ma eksin, kuid minu arust on kõik selle hooaja väravad löödud meile standarditest?Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustÜldiselt võiks mõni rohkelt vaba aega omav fänn (mcn? ) välja uurida, kuidas Benitezi standardolukordades juurutatav tsoonikaitse sisselastud väravate arvule mõjunud on. Vähemalt viimased paar hooaega on minu mäletamist mööda kindlasti seda eelistatud. Hyypiä suguse kompromissitu peapalluri olemasolul toidaks antud taktika kindlasti hästi, aga praeguse kontingendi juures oleks ehk vana hea personaalne katmine rohkem õigustatud.Little things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
-
Algselt postitas Bob_Loblaw Vaata postitustkui mängijad oma ülesandeid ei täida siis pole tähtis, mis taktikat meeskond kasutab standartite puhul.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas FCTnr11 Vaata postitustAlgselt postitas Shermann Vaata postitustJust nii. 3 mängu mängitud ja 'pool on tiitlikonkurentsist väljas. Nagu ka ManU.
Kommentaar
-
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustSa sellele ei ole mõelnud, et konkreetste mängijate ülesanded tulenevadki kasutatavatest taktikatest, asetustest jne?Little things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
-
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustÜldiselt võiks mõni rohkelt vaba aega omav...
üldine väravatevahe nüüd muidugi midagi täpselt ei näita, aga miskit vast ikka. Ses osas on küll vahe näha, et Rafa päris esimesel hooajal, kui ta oma asja juurutas, imeti 41 tükki (hula-hoopi viimasel hooajal nt 37). Edasi on neli hooaega järjest lastud lüüa 25, 27, 28, 27. Aga võttes nüüd näiteks, et kodus ainult 8-7-13-13, siis eile lastud kolm ja kokku juba viis tükki on kolme vooru ja kahe kodumängu järel ikka juba päris arvestatav protsent tegelikult, kui tahetakse samu numbreid hoida.
ja mingi selline lõik aastast 2006, ehk jutt käib 05/06 hooaja kohta:
The truth is that Liverpool only conceded from two corners all last
season, both coming in Premiership games (Chelsea away and Everton at
home). In total the Reds faced 137 corners in the league, meaning
Benítez's men conceded on just 1.5 per cent of them. Only one team,
Chelsea, were able to come even close to that, allowing three goals
from 127 (2.4 per cent).
In terms of goals conceded from free-kicks delivered into the box,
Liverpool also allowed only two in the Premiership all season, again
one less than Chelsea. So the Reds conceded one-third fewer league
goals than the next-best team when defending set-pieces.
Widening the net to all competitions, Liverpool conceded eight
set-piece goals, compared with Chelsea's nine, Arsenal's 12, and
Manchester United's 15. Liverpool also played the most matches: meaning
fewer set-piece goals conceded from a greater amount of games.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar