ignorantne inimrämps raekoja platsi rippuma koos nendega, kes pensionide vähendamisest räägivad. ptüi. häbiväärne.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Pärast mitmeid lahkumisi kas laenule või päriselt on reservide koosseis mõnevõrra muutunud. Aga liigahooaega tuli neilgi alustada ja seda tehti tuttavas võtmes ehk 2:3 lüüasaamisega.
Keskkaitses debüteeris viimane ost Kyrgiakos, väravas mängis minu jaoks päris uus tutvus Liam Jacob.
'pool: Jacob, Degen, Kyrgiakos (Kelly 46), Ayala, Darby, Eccleston, Spearing, Plessis (Palsson 79), Bruna (Amoo 84), Ngog, Pacheco.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Bolton Wanderers vs Liverpool
Kindlasti me peame tagasi oma rajale saama.Ei ole üldse hooaja start olnud hea,mitte üheskis mõttes.Me peaksime pressima kohe mängu algul nagu me tegime seda Stoke vastu nädal tagasi.Ma arvan, et me peaksime minema ründavamalt,kui eelmised korrad oleme mänginud.Kui me saame kohe algul värava, siis tuleks suure skooriline võit.
Eelmise aastal võtsime Boltonilt kõik punktid ära.Liverpool võitis Boltonit Novembris Reeboki staadionil,kui Kuyt ja Gerrard lõid väravad peaga.Anfieldil võideti 3-0 skooriga.Skoorisid Keane,Riera ja kolmandat ei tule praegu meelde.
Boltonil on null punkti kahest mängust,mõlemad mängud on kaotatud 1-0 nii Hullile ,kui ka Sunderlandile ja asub tabelis all.Liverpoolil on kolmest mängust kolm punkti ja asub tabeli keskel.
Punased kindlalt vajavad tagasi oma teele saada, et lootused Premier League võitmiseks jääksid alles.Ma ennustan 4-0 võitu,löövad väravad Gerrard, Torres(2) ja Benayoun.Ma tahaksin näha rohkem ründavamat formatsiooni koos uue mehega Krygiakosega.
Ma läheksin sellise koosseisuga:
-----------------------Torres---------------------
---Babel---------------Benayoun--------------Kuyt-
-----------------------Gerrard--------------------
-----------------------Mascherano---------------
--Insua----------------Krygiakos----Carra-------Johnson--
-----------------------Reina-----------------------------------
Kommentaar
-
Bolton v Liverpool
Nii Rafa on läinud sellise koosseisuga: Reina, Johnson, Carragher, Kyrgiakos, Insua, Kuyt, Mascherano, Lucas, Riera, Gerrard, Torres.
Varus: Gulacsi, Voronin, Benayoun, Plessis, Kelly, Skrtel, Dossena.
Poolajaks on 1-1(Davies ; Johnson).Torres hakkas juba paremini mängima,kui mängu algul.Gerrard näib päris terav välja, Johnson on kõige parem kaitse ,keda ma olen elus näinud!
Mind ei huvita , mis skoor on, aga lähme toome võidu koju!!
Nii lõpuks jäi 2-3 (Davies;Johnson;Gerrard).Osavust, söötmist ja lõpetamist annab soovida, aga kõik kolm väravad olid hästi löödud.Ma olen täna kõige õnnelikum mees maailmas, hea võit oli.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar