Vaatasin ka et pole, ei Xtra-s ega ka mujal, kahju.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustKeegi nägi mängu? Statistika näitab et 'Poolil realiseerimisega probleeme.
Kommentaar
-
vincenti rõõmuks võitsid reservid 1:0 ManU omasid, seejuures mängides terve teise poolaja kümnekesi. Plessis nägi punast. Et kalli kaasfoorumlase õnnetunnet veel lisada, peab mainima, et 'pooli eest mängis koguni mõningaid inglasi. Võiduvärava lõi siiski paraku kodanik Ngog.
'pool: David Martin, Stephen Darby, Steven Irwin, Daniel Ayala, Chris Mavinga, Victor Palsson, David Ngog (Nikola Saric 77), David Amoo (Emmanuel Mendy 71), Nathan Eccleston, Damien Plessis, Alex Kacaniklic (Jay Spearing 39).the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustKorraks juba tundus, et hammustasid targa inimesena varasema pika jutu mõtte ikka lahti, aga tundub, et siiski mitte päriselt.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
West Ham v Liverpool
Nii täna jätkub EPL täies hoos West Hami vastu võõrsil.
Meil on viimasest kolmest mängust kolm võitu, esimene oli Boltoni vastu, sellele järgnes Burnley ja Debercen.Tundub ,et oleme "Back on the right track", sellest kohutavast hooajaalgusest oleme üle saanud.Loodan, et suudame hoida seda tempot, UCL tehti ka suurepärane algus.
Mina tooks Mascherano, Riera põhisse ja hakkaks Build-up mängu mängima West Hami vastu.
West ham on ohtlik meie vastu, West Hamiga on tähtis mäng, et tuua kolm punkti tabelisse.Eelmine aasta võitsime 3-0 neid ja esimestel minutitel löödud värav, saime rahulikult edasi mängida, ilma surveta.Neil on noor meeskond,aga väga korralik meeskond.Nobleit peaksime kindlasti vaatama, korralik mängumees ja peaksime olema ettevaatlikud.
Loodan, et tuleb kolm puntki kindlalt, aga me peame riskima, et olla tiitli konkurentsis.Ma arvan, et see läheb päris raskeks täna.
Ma läheksin sellise koosseisuga:
Reina
Johnson Carra Skrtel Insua
Lucas Masch
Kuyt Gerrard Riera
Torres
Varus: Cavalieri,Kreeka poiss, Aurelio, Spearing, Babel, Riera, N'Gog
2-0 võidame, mõlemad väravad lööb Torres.
Kommentaar
-
Nonii,seoses rahalise seisu paranemisega on siis antud vabad käed Rafale jaanuaris uute mängijate ostmiseks.Ülihea uudis,sest tõesti oleks vaja Torrese kõrvale üht head ründajat(näiteks Villa:P),sest üksi ei vea Torres küll tervet hooaega välja.Ja mis tänasesse mängu puutub,siis kardan küll jahh,et võib mingi krdi jama tekkida.Aga nohh,loodame parimat!
Kommentaar
-
Algselt postitas tarry Vaata postitustNonii,seoses rahalise seisu paranemisega on siis antud vabad käed Rafale jaanuaris uute mängijate ostmiseks.Ülihea uudis,sest tõesti oleks vaja Torrese kõrvale üht head ründajat(näiteks Villa:P),sest üksi ei vea Torres küll tervet hooaega välja.Ja mis tänasesse mängu puutub,siis kardan küll jahh,et võib mingi krdi jama tekkida.Aga nohh,loodame parimat!
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustNii täna jätkub EPL täies hoos West Hami vastu võõrsil.
Meil on viimasest kolmest mängust kolm võitu, esimene oli Boltoni vastu, sellele järgnes Burnley ja Debercen.Tundub ,et oleme "Back on the right track", sellest kohutavast hooajaalgusest oleme üle saanud.Loodan, et suudame hoida seda tempot, UCL tehti ka suurepärane algus.
Mina tooks Mascherano, Riera põhisse ja hakkaks Build-up mängu mängima West Hami vastu.
West ham on ohtlik meie vastu, West Hamiga on tähtis mäng, et tuua kolm punkti tabelisse.Eelmine aasta võitsime 3-0 neid ja esimestel minutitel löödud värav, saime rahulikult edasi mängida, ilma surveta.Neil on noor meeskond,aga väga korralik meeskond.Nobleit peaksime kindlasti vaatama, korralik mängumees ja peaksime olema ettevaatlikud.
Loodan, et tuleb kolm puntki kindlalt, aga me peame riskima, et olla tiitli konkurentsis.Ma arvan, et see läheb päris raskeks täna.
Ma läheksin sellise koosseisuga:
Reina
Johnson Carra Skrtel Insua
Lucas Masch
Kuyt Gerrard Riera
Torres
Varus: Cavalieri,Kreeka poiss, Aurelio, Spearing, Babel, Riera, N'Gog
2-0 võidame, mõlemad väravad lööb Torres.
Kommentaar
-
Kaasahaarav mäng.
Higlights:
Torrese sooloshow, kahe jalaga löödud penalti, hirmus Carlton Cole, Babel paremal äärel mängimas, SG kehvad pikad passid ja kornerid, tulevikustaar Hines, Benayouni peatamatu surf, lohakas poolaeg keskkaitsepaarilt, vigastuse vahetused haamritele.
MOM - Torres !
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar