Josekene, 'Poolil ei ole mängu varuks.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas laas Vaata postitustJosekene, 'Poolil ei ole mängu varuks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustMa arvan, et hektel suudame neid lüüa, kuigi meil oli suht sitt mäng Itaalias, arvan ma, et me suudame võita neid.Kui me suudame neid võita, annab kindlasti enesekindlust tiimileСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas cosmix100 Vaata postitustJose, mis maalane sa oled ka? Jääb mulje nagu sa panidki kasutajanimeks enda nime ja oled Eesti hispaanlane või Hispaania eestlane..
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustJah, see on minu nimi.Ma pole eestis sündinud ja mul pole eesti keel veel täitsa selge, andke andeks.FC Otepää II
Kommentaar
-
Kui ma oleks Pooli fänn, mida ma õnneks pole, siis kohtunik oleks mu shit-listis esikohal peale esimest poolaega...Samas millegi teravaga eriti ei ole esinetud ka...Praeguse pildi ja kohtuniku soosingu järgi peaks Chelsea oma võtma.FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
vile on pigem selline 88-ndal minutil annab kohtunik kastist väljas tehtud vea eest 'poolile pennu.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar