noo ma ei tea, minu arust oli see Glenn Johnsoni jalg, mis viimasena palli puutus. Ei ole loogiline, et õhupall suudaks nii palju selle palli suunda muuta..
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
normaalse kvaliteediga video nüüd.
Väike vaene poiss ei maga vist pikka aega nüüdhttp://www.youtube.com/watch?v=Fd5DD_UYlsg
Klavani debüüt Meistrite liigas!
Kommentaar
-
türastunud ameeriklased oma õhupallidraamaga nahsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Joks Vaata postitustnoo ma ei tea, minu arust oli see Glenn Johnsoni jalg, mis viimasena palli puutus.
(Bruce: I thought it was a deflection off a player)
Ei ole loogiline, et õhupall suudaks nii palju selle palli suunda muuta..
tegu oli ikka soliidse, veidi kaalukama rannapalligaGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustKuidas kohtunik sellise pasa üldse läbi lasi ja värava määrustepäraseks luges?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustMis ta siis tegema oleks pidanud? City vastu loeti samasugune várav umbes aasta tagasi karikamángus. Sunderlandilt varava ara votma? Sel juhul voiks ju alati hakata oma meeskonna varava ette igasugu sodi loopima...
Kommentaar
-
Algselt postitas Siim Vaata postitustRannapalli löödud väravat mitte lugema ja segaduste jätkumisel (igasuguste kõrvaliste asjade jätkuval väljakule sattumisel) mängu katkestama. Siit järgnenuks juba trahvid meeskondadele, kelle fännid sigatsevad jms bürokraatia.
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustMinu teada sellises olukorras üldiselt vilet ei anta. Kui kohtunik ise pallile ette jääb ja sellega ühele meeskonnale väravavõimaluse annab, siis ju samuti ei vilistata.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar