Mängu ei näinudki, läks meelest ära, aga ongi vist parem. Mitu aastat seda Rafat seal veel treeneritoolil hoitakse?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas zip Vaata postitustMängu ei näinudki, läks meelest ära, aga ongi vist parem. Mitu aastat seda Rafat seal veel treeneritoolil hoitakse?
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustMa ei usu, et me kunagi oleme 7 mängust 6 mängu kaotanud, täielik katastroof!
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustoi kuidas mulle meeldib süvanalüüs "Rafa on kõiges süüdi". Kas tema lasi 3 väravat sisse?
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustEi, aga pole ikka suutnud mehi panna mängima. Mängu United-iga võetakse ülitõsiselt ja minnakse täie tõsidusega mängima, aga kui vastane on paberil juba natuke nõrgem lastakse jalad sirgu ja tulevad lollid kaotused vastastele nagu Sunderland, Fulham, Spurs ja Aston Villa. Materjali on aga mängima ei suuda panna. Carragheri aeg hakkab läbi saama, viimasel ajal oskab ainult kaarte koguda. Mis mõttega hoida Rafat nii kaua peatreenerina kui tulemust ei ole ja ainult raha läheb? Ei saa aru...
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustMa ei usu, et me kunagi oleme 7 mängust 6 mängu kaotanud, täielik katastroof!We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustMina olen alati toetanud Rafat ja jään ka toetama.Mis ajast Spurs ja Villa on nõrgad vastased?Carra on minu arust saanud just vormi ja hakkanud paremini mängima, kui hooaja algul.Eks see hooaeg on läinud ka natuke vigastuste tõttu, küll üks mäng on Torres, siis jälle ei ole Gerrardi, nii vastupidi ja on Gerrard ja Torres, siis jälle on puudu Johnson jne.Mina ei taha vigastuste süüks panna, sest iga tippklubil peab olema korralik pink ja kui see puudub, siis on asi hapu.Huviga ootan, kui mehed on terved, mis tulemused siis tulevad, aga selleks ajaks on juba hilja.Siiski ma natuke hetkel usun, et kõik on võimalik, miks mitte tiitli võitmine.
Benitez on viimased 5 aastat kulutanud sama palju kui teised top 4 meeskonnad isegi kui sinna arvestada sisse mängijate müügist teenitud tulu. Seda on siin välja toodud juba mitu mitu korda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustAga see on siis ju tema viga, kui on ainult ostnud teise järgu varumehi mitte ehitanud pohimeeskonda. Kui ikka Torres, Macherano ja Gerrard ära votta siis jääb alles ju väga väga keskpärane meeskond.
Benitez on viimased 5 aastat kulutanud sama palju kui teised top 4 meeskonnad isegi kui sinna arvestada sisse mängijate müügist teenitud tulu. Seda on siin välja toodud juba mitu mitu korda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustAga see on siis ju tema viga, kui on ainult ostnud teise järgu varumehi mitte ehitanud pohimeeskonda. Kui ikka Torres, Macherano ja Gerrard ära votta siis jääb alles ju väga väga keskpärane meeskond.
Benitez on viimased 5 aastat kulutanud sama palju kui teised top 4 meeskonnad isegi kui sinna arvestada sisse mängijate müügist teenitud tulu. Seda on siin välja toodud juba mitu mitu korda.mc jünger.Anus Äärits.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustOstnud teise järgulisi varumehi? Mis ajast Johnson,Riera või Johnson on teisejärgulised varumehed?Giggs will tear you appart.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar